Iti zic eu, slabe sanse dupa o varsta, dar daca te considera barbatul ideal ar fi instare sa isi calce si pe principii cele in cauza, numai ca sa fie cu tine.
Cam așa e, acum câțiva ani strigau fete necunoscute pisi pe strada, unele se băgau in mine desi nu le cunoșteam.o dată veneam de la școala și vine o blonda superbă spre mine și mă ia de mână și îmi prezenta mie parfumuri sa îi cumpăr vreun parfum mi-am dat seama că mă plăcea aveam in tricou cu Playboy pe mine dar când m-a chemat în magazin nu mai știam ce să îi spun ea credea că sunt bombardier dar și o dat seama repede că nu e deloc așa
Pe yahoo messenger zeci de fete frumoase mă abordau ...de când m-a lovit depresia și m-am îngrășat parca sunt invizibil, inexistent... Ogrămadă de ocazii am avut dar ba eram prea orgolios ba nu aveam ce sa le spun fiind mai tăcut deși pe yahoo messenger eram campion la agățat dar când mă întâlneam cu ele nu prea scoteam multe cuvinte sunt sincer eu urăsc minciuna așa că spun exact așa cum stau lucrurile.
Parca acum câteva zile o fata ce era cu un băiat striga iubire și parcă zicea ceva ce avea legătură cu pantalonii mei de la vagabond și imediat mi-am dat seama că mie îmi zicea așa ea era în spatele meu. acum e foarte greu așa e
Deci dacă ești tăcut nu știu ce fata ar sta cu tine, chestia e că am momente când sunt foarte vorbăreț depinde de persoana cu care interacționez.
Da.Si eu sunt foarte timida, în special în fata străinilor, deci de ce nu mi-ar plăcea un băiat de seama mea?
Nu. Vor baieti rai care sa le foloseasca ca pe niste carpe, sa le paraseasca si ele sa planga dupa ei.
Teoretic da, dar nu cred ca ar fi prea interesant sa fim depresivi si tăcuți amândoi.
Nu pentru că îmi doresc o relație împlinită, unde să fim bine să ne ridicăm unu pe altul, nu o relație unde parteneru să mă tragă în jos și să trebuiască să-i rezolv astfel de probleme. Astea și le rezolvă el cu sine și eventual cu-n psiholog, n-ai cum să ai pretenția să vină altă persoană să lupte cu problemele tale... Iar tu că te complaci într-o asemenea stare denotă exact ce evită oricine, o persoană care nu luptă să se dezvolte, care stagnează și nu are nimic de oferit
AvalohAlyn întreabă:
ImiPlacMexicaniiXD întreabă:
anonim_4396 întreabă: