| Hahah a întrebat:

Intrebare pentru fete : voua va plac baietii cu cercel in ureche, cercel din ala cu "diamant" sau unul simplu, micut? nu dau funda ca nu stiu cum laughing), de stiam dadeam la tot site-ul. numai bine tongue

Răspuns Câştigător
| adelolyta a răspuns:

Da imi plac si in dreapta la raspunsurile care le primesti scrie ''raspuns castigator'' trebuie sa mergi cu mousseul pe raspwinking

7 răspunsuri:
| luniii a răspuns:

Sincer mi se pare o prostie ca un baiat sa poate cercel/cercei. Frate din cate vad eu o sa ajungem sa mergem cu iubitu la coafor sa ne facem unghiile, sa ne pensam, epilam, vopsim..etc.Unde mai e diferenta dintre o femeie si un barbat daca multi "inteligenti" au preluat obiceiurile femeilor.straight face?!

| Hahah explică (pentru luniii):

Frate stai lin ca si eu sunt de aceeasi parere cu tine despre coafor, epilat, unghii, si mie mi se pare putin deplasat ca un baiat sa aiba aceste activitati ca si fetele si nu degeaba le zic ca sunt un pic gay-utzi astia de fac toate prostiile astea. dar eu sunt concentrat doar pe acest mic accesoriu, in cazul meu fiind unul din ala "mare" cu diamant care nu seamana deloc cu cel al unei fete, este un accesoriu strict pentru aspect. sa nu intelegi gresit. salutari

| 1000bodies a răspuns:

Nu, nu-mi plac.

| Vibrations a răspuns:

Intreaba-le daca le plac baietii cu pojartiere

| LostInBubble a răspuns:

Daca lui ii place da, ce rost are sa-l schimbi?

| Hahah explică (pentru LostInBubble):

Ce sa schimb?big grin, sunt baiat si de aia vreau sa intreb fetele mai tongue si intrebarea mea era daca va plac baietii cu cercel si daca da de care, din ala mare sau micut? :d.

| SunShine82 a răspuns:

Nu, numai cocalarii poarta! parerea mea big grin