Da imi plac si in dreapta la raspunsurile care le primesti scrie ''raspuns castigator'' trebuie sa mergi cu mousseul pe rasp
Ce sa schimb?, sunt baiat si de aia vreau sa intreb fetele mai si intrebarea mea era daca va plac baietii cu cercel si daca da de care, din ala mare sau micut? :d.
Sincer mi se pare o prostie ca un baiat sa poate cercel/cercei. Frate din cate vad eu o sa ajungem sa mergem cu iubitu la coafor sa ne facem unghiile, sa ne pensam, epilam, vopsim..etc.Unde mai e diferenta dintre o femeie si un barbat daca multi "inteligenti" au preluat obiceiurile femeilor.?!
Frate stai lin ca si eu sunt de aceeasi parere cu tine despre coafor, epilat, unghii, si mie mi se pare putin deplasat ca un baiat sa aiba aceste activitati ca si fetele si nu degeaba le zic ca sunt un pic gay-utzi astia de fac toate prostiile astea. dar eu sunt concentrat doar pe acest mic accesoriu, in cazul meu fiind unul din ala "mare" cu diamant care nu seamana deloc cu cel al unei fete, este un accesoriu strict pentru aspect. sa nu intelegi gresit. salutari
UnIntrebator întreabă:
Alinutcelcurios întreabă:
Shine_1620 întreabă: