Da, eu am 15 ani, si m-am indragostit de un baiat cu 5 ani mai mare, care acum este prietenul meu Nu cred ca ar trebui sa te comporti asa copilaros, sa fugi ca si copii, chestii asa..Si despre intrebarile care ai pus: 1 sunt doua posibilitati> sau a vrut sa uiti de tema aia cu mesajul trimis sa fiti impreuna (ma refer, ca a vrut sa schimbe tema), sau era interesat de tine si te iubeste 2.Si aici ar fi mai multe variante, mai bine zis, doua, pentru ca s-ar fi putut uita la tine din simpatie doar, sau pentru ca intr-adevar te iubeste.Iti spun acel lucru cu simpatia, pentru ca mie mi s-a intamplat acumas ceva timp. Se tot uita la mine un baiat, si cand l-am intrebat daca vrea sa fim impreuna, mi-a zis ca nu, ca nu ma iubeste, si ca acele priviri nu insemnau nimic.3.Acelasi lucru ca la intrebarea doi 4. Este posibil sa tina foarte mult la amandoua ca la niste prietene, si ca sa iti arate ca nu trebuie sa iti faci sperante, a aparato si pe ea, ca si cum ar fi egalitate intre voi doua. 5. Aici te-ai comportat iar ca o copila mofturoasa, si posibil sa te fii luat ca si cum esti prea inmatura pentru el, sau ca iubeste si pe colega ta si te iubeste si pe tine 6.Lasal un timp, si incearca sa fiti prieteni buni, fara a scoate la iveala faptul ca iti place asa mult. Sa prinda incredere in tine, si dragoste 9.Normal ca tine la tine, sunteti prieteni, si asa ar fi normal sa isi ceara scuze. 10. Da, este posibil, dar cred ca ar trebui sa prindeti mai multa incredere, sa mai stati dupa masa impreuna, mai vorbiti, si asa sa va uniti tot mai mult. 11. Tiganul ala poate vrea sex de la tine..nu prea ai dat detalii despre el, nu stiu ce sa spun.
Bună,
Eu cred că acest băiat te place, însă nu are foarte mult curaj să ţi-o mărturisească. Nu trebuie să te simţi prost pentru faptul că nu ţi-a răspuns la mesaj, din contră, ar trebui să realizezi că pur şi simplu nu a reuşit să se exprime aşa cum ar fi vrut.
De asemenea, nu trebuie să te îngrijoreze faptul că a apărat-o şi pe prietena ta. Este absolut normal să se comporte aşa! Înseamnă că îi pasă de fete în general şi încearcă să le respecte în mod egal.
Cât despre băiatul pe umărul căruia ţi-ai pus capul...ai cam greşit! Dacă susţii că îl placi cu adevărat pe primul băiat, nu ar fi trebuit să te mai intereseze altcineva. După părerea mea, aceste jocuri de gelozie nu sunt necesare, ba din contră, au un efect opus cu cel dorit de tine.
Dacă aş fi în locul tău, aş încerca să discut din nou cu acest băiat şi să îi explic cum mă simt faţă de el şi ce a însemnat cu adevărat acea întâmplare cu al doilea băiat. Vorbiţi deschis, sincer, liber. Nu se pot întâmpla decât lucruri bune.
Mult succes!
Buna, eu am 15 ani si m-am indragostit de un baiat de 17 ani, de fapt cel mai bun prieten al meu. Chiar daca nu credeam ca vom aveam ceva impreuna, iata ca deja de 2 luni suntem impreuna si ne intelegem impecabil. cit despre tine, ar trebui sa te comporti mai matur, este destul de clar ca el tine la tine, poate ar mai trebui sa-l intrebi o data daca vrea sa fie cu tine? Bafta, sper ca te-am ajutat
Eu cred ca te iubeste si pe tine dar si pe colega ta.Sigur l-ai facut gelos ! Te-a aparat pentru ca poate te iubeste dar poate si pe ea o iubeste.Nu am inteles intrebarea 5 nici 6.Cred ca tine la tine. Poate ca daca te iubeste l-ai facut gelos.Cred ca atunci cand te-a enervat tiganul s-a uitat la tine sa vada daca iti face ceva.
Sper ca te-am ajutat!
1 nu il inteleg
2 s-ar fi uitat din simpatie
4 ca te iubeste foarte mul ca o prietena
5 poate este timid
6 sa vb lucruri de copii mari
9 normal
10 tu nu ai fii geloasa sa faca si el asa normal ca l-ai facut gelos
11 pentru ca tiganul ala vroia sa faca sex cu tine
Asta am stiut si eu...