Crezi ca ele la vârsta aia au experienta sa fie pretențioase sa ai tu experienta?
Experienta o poți găsi și informandu te, citește, informează te, schimba ți atitudinea, nu renunța ca nu ai de ce
Pai daca incepi conversatia ca nu ai experienta logic sa fi respins... cateodata mai trebuie sa ti si ti gura zic ))
Cine a zis ca incep conversatia cu asta?
Eu unul voiam sa discut orice cu ele cum si ele o faceau dar dupa 2 luni hop ce sa vezi unele chiar mi-au zis ca si-au pierdut timpul cu mine...
Dea. e destul de ciudat să ajungi la 27 fără să fi făcut nimic, mereu o să-și pună întrebarea „ce are ăsta de niciuna nu l-a vrut până la vârsta asta?" și automat le dispare atracția. tu ești și mega frustrat de aspectu ăsta, se vede, și mai mult le accentuezi antipatia creată
Vad ca nu vrei o relatie sincera de iubire, tu vrei sex, asa-i?
Continua sa et duci la curve, daca doar atat vrei, ca fetele cinstite nu aleraga dupa cei care au trecut prin mainile curvelor, riscand sa ia boli cu transmitere sexuala.
Eu îi sunt foarte recunoscătoare soțului meu că la 24 de ani, când ne/am căsătorit era virgin și am explorat împreună acest dar al Creatorului.Mai bine roagă=te lui Dumnezeu ca la momentul potrivit să o aducă în viața ta pe viitoarea ta soție.Și roagă=te să te ierte că ai păcătuit prin curvie apelând la acele femei nefericite și să rupă legăturile sufletești care s=au creat cu ele.
Experienta o faci învățând din greșeli, trebuie sa fii și tu mai receptiv sa ți dai seama unde greșești, ce i place unei fete, dacă ceva nu a fost bine la conversație sau la atitudine sau la sărut etc sa schimbi. Trebuie sa înveți și din greșeli dar sa fii atent și la reacția fetelor cu care ieși sa îți dai seama ce e bine și ce nu e bine. Sfatul meu ar fi sa ți faci niște prieteni cu care sa mai ieși, sa mai înveți și de la ei eventual, și sa încerci, sa ai încredere în tine, sa nu te descurajezi chiar dacă pana acum a fost mai greu. Poate nu ai întâlnit persoana potrivita, nu e timpul trecut.
HappynewCenusa întreabă: