Asa se comporta cele care cauta relatii de plictiseala, cauta ceva nou... Putine fete sub 23-25 de ani cauta relatii pe bune, care sa avanseze in ceva serios.
Obisnuieste-te sa nu te implici mult timp, iar cand iti iei deja o 'palma' (te ignora in plin), ia-ti uschiala si nu te mai uita inapoi, altfel o lungesti total inutil si nebenefic.
Pana una-alta, pentru vindecare:
https://www.youtube.com/watch?v=qgsVJJ_taD4
P.S.: Ai sa poti intelege fetele abia dupa ce te vei cobori la nivelul tau, si nu-s deloc misogin cand spun asta!
Pana la varsta mentionata mai sus, n-are rost sa te stresezi cu fetele, mai bine cauti ceva de fu...garit!
Gaseste-ti fata potrivita si totul o sa fie ok Mai bine ca se termina asa decat sa ajungi sa te indragostesti de cine nu trebuie
Da,este vina ta ca nu intelegi ca baiatul nu te place pentru o eventuala relatie sentimentala. Asa nu inseamna ca puteti fi doi prieteni buni, in sensul de amicitie.
Stai prost cu alegerile
Nu e vina ta, măi. Aia e pe interes. Caută şi tu una care să te merite.
Ăăăă...sunt momente în care nici eu nu mă înţeleg pe mine Apoi pe unele nici atât
Dar la mine e invers. Iert prea repede. Şi eu stăteam prost cu alegerile, nu eşti singurul
P.S. : Nu sunt toate la fel
Aici ai dreptate, e patetic. dar pe viitor crezand ca ai incercat sa alegi bine, sa gasesti ceva ce vrei. poate ai gasit una cu "cap, dar in timp nu a fost cum ai vrei, faata de majoritatea nu e vina ta ce s-a intamplat.
Majoritatea sunt tembele. Ele numesc asta a fi "complicate" si "a nu se lasa usor".
Nu e neaparat vina ta dar daca ii dadeai de la inceput importanta cuvenita cred ca inca era cu tine.
Nu stiu ce fel de fata e, dar e ciudat.
lucrurile merg asa: iti da atentie, ii dai atentie
doar ca la ea nu functioneaza asa
nu toate sunt asa!
Pai eu una ma inteleg. ) nu toate sunt la fel. Ai ales tu una gresita. Daca ii dadeai importanta la inceput sigur erati impreuna dar ea si-a pierdut interesul, dupa si tu si va invartiti ca planeta in jurul soarelui si nu va intalniti niciodata. Eu zic sa o lasi si sa iti gasesti una pe placul tau! Bafta! :*