| MiniEmoTion a întrebat:

Intrebarea anterioara:ncepe cam aşa:
Eu sunt indrăgostit de o fată incă din Şcoala Generala.
Acum i-am adăugat ID-ul de Y! Messenger in listă.
Am vorbit mult cu ea, ne-am împrietenit, in fine... mi-a povestit că a fost împreună cu un băiat care s-a dovedit a fi "Cel mai bun "Tovaraş" din liceu"
S-au despărţit recent, iar el s-a ales cu depresie.
Acum ea îmi trimite ":*"(pupici) si alte emoticonuri de genul ăsta.
Ce să fac? Aş vrea să fiu împreună cu fata aceea,. însă nu vreau să-l supăr şi mai tare pe "tovaraş".

Continuare:
I-am spus prietenului ca vreau sa fiu impreuna cu fosta lui prietena iar el a spus:
"Fa ce vrei, eu nu mai am treaba cu ea(cu un ton foarte trist)
Sper sa nu devina "labil psihic"(sa nu ajunga sa se sinucida, sau alte lucruri)
Deci...am vorbit cu fata aceea in continuare pe mess(Doar comunicare, nimic altceva) pana cand, m-a intrebat daca o plac...
Ei...norocul meu este ca imediat ce a intrebat, a si iesit.nici la ora actuala nu a reintrat, si nu prea stiu ce sa-i spun, din cauza prietenului, cauza am mentinut-o mai sus
Sfaturi?

Răspuns Câştigător
| BiscuiteBoss a răspuns:

Buna happy.
Decibatting eyelashes emoticon-urile de genul " >big grin", etc. nu inseamna neaparat ca se da la tine sau ceva. Eu folosesc astfel de emoticon-uri cu oricine, indiferent ca e fata sau baiat happy.
Anyway.
In legatura cu prietenul tau, pff, trebuie sa il faci sa constientizeze ca daca s-au despartit, inseamna ca exista o ruptura in relatia lor.
Daca iti este prieten adevarat, nu se va supara.
Din contra, eu cred ca se va simti mai bine, stiind ca e cu tine, decat cu un ratat, care probabil, se distreaza.
Spune-i in fata, ca o placi. happy
Si gatabatting eyelashes.
Daca si ei ii place de tine, si veti incepe o relatie, mergeti amandoi si vorbiti cu prietenul tau.
Baftaabatting eyelashes!
Fundablushing?

6 răspunsuri:
| Silvia78 a răspuns:

Banuiesc ca mai sunt alte fete. Stiu ca o iubesti insa e mai rau sa-ti super cel mai bun prieten. Te-asi sfatui sa-i spui adevarul si sa te desparti de ea insa sa nu o faci sa sufere foarte tare!

Mult succes!

| relaxx a răspuns:

Baga-te cu ea. daca chiar te place. dupa aia o sa regretihee hee.

| Andreee a răspuns:

Daca "tovarasul" fetei nu are nimic in potriva, vorbeste cu ea.
Gandeste`te bine daca o placi, daca te simti atras de ea.
Raspunde`i fetei la intrebare si...totul este rezolvat.
Dupa, lucrurile vor veni de la sine...
Funda `?!

| TheSunWillBeHere a răspuns:

Spune-i ca vrei sa fiti impreuna [daca so uh iti doresti astalaughing]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot iti place de ea, spune-i ca o placi (daca CHIAR o placi). Esti norocos, pentru ca sunt multe persoane care plac pe cineva, dar persoana respectiva nu le place. Si, din moment ce tovarasul nu mai e cu ea, e libera sa se intalneasca cu cine vrea ea, corect?
Eu zic totusi sa profiti de ocazie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tineti dusmanii aproape dar prietenii [tovarasii] si mai aproape caci in final ei se dovedesc a fi adevaratii dusmani!

asta e un afat pe care eu -am ignorat si crede-ma ca am platit scump [gen nu mai vb cu absolut nimeni in afara de familie si iubitul meu]

dar il inteleg si pe prietenul tau deoarece si eu am suferit o depresie de acest gen

sincera mea parere e ca fata aia nu va merita p niciunul deoarece daca ea e super vesela dup ce s-a despartit de tovarassul tau atunci inseamna ca nu prea a tinut la el

cel mai bine ar fi sa-ti cauti o fata mai serioasa!