Eu, ca o persoana care a avut relatii sexuale de muuulte ori iti pot spune ca e din cauza boli numite ligma, e curabila, deci nu te stresa. E de la ei, stai linistit.
Trebuie sa fi foarte rabdator cu fata blind sa faci preludiul lung ca ea sa se umezeasca doar atunci o poti penetra, ca altfel o va durea rau, deci "înarmeaza -te" cu multa rabdare sa o faci fericită.
Pai faza e ca eu ma tem sa nu se indoaie penisul cand incerc sa o penetrez
Ca eu am facut sex pana acum doar cu fete nevirgine si acolo intra foarte usor, si eu am un penis care e mai flexibil si ma tem sa nu o pot penetra
Aici nimeni nu iti poate raspunde deoarece fiecare barbat este altfel construit si depinde de genetica, la fel cum nu toate femeiile seamana intre ele nici barbatii nu seamana, deci incearca si o sa vezi.
Stiu treaba asta, dar e firesc ca la barbati cand incearca sa o indoaie de la jumatate si e in erectie sa se poata indoi putin sau?
Eu mai stiu ca poti ajuta penisul cu mana sa nu se indoaie, sa il tii in locatia unde se indoaie cu degetele pana cand reusesti sa penetrezi, dar nu stiu ce sa zic
Dacă fata vrea sa facă sex, penetreaz-o fara sa te mai gândești ca ți se îndoaie de la mijloc.
beausingurlamasamea întreabă: