| blackangel95 a întrebat:

Intrebarea e in special pentru baieti: voua va plac fetele emo? adica stiti voi, cele care isi vopsesk parul in diferite culori poarta fundita in para se imbrak mai ciudat si asculta alt gen de muzica (hip-hop, rapp). Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| iiConspire a răspuns:

Ador acele fete le consider unice nu imi plac piti cu parul lung pan la genunchi fuste scurte...

11 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Sunt fata si eu ask hip-hop si rapp. imi place emo cautati un baiat emo si o sa te placa cu siguranta:X.

| IonutPutinica a răspuns:

Super tari,cele mai tari, the best, e careva interesata laughing din Buzau laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuvantul "emo" vine de la emotional,oamenii emo au o alta persperctiva asupra vietii ei au curaj sa spuna totul pe fata sa isi scoata in evidenta adevaratele emotii,deci in concluzie o fata emo, are curajul sa spuna tot ceea ce simte eu as alege o fata emo ca si iubita, succes!

| axelpkbr a răspuns:

Lumea e diferita vorba unui prieten "Ma mie poate imi place de una asa iar tie nu". Unui baiat daca ii place de o fata iti zic eu ca nu tine cont de muzica.Si cred ca sunt destui carora sa le placa fetele gen "emo" si destui care sa nu le placa.Cum am zis si la inceput lumea e diferita.Ca suntem diferiti ne face speciali, daca am fi fost toti la fel ne-am fi plictisit unii de altii.

| axelpkbr a răspuns (pentru ignore):

S

| ριтιq a răspuns:

Doar daca iti gasesti unul emo...

| FrozEenSoul a răspuns:

Doresti sa ne taiem venele impreuna? smug love struck. Ma dar de ce nu te gandesti altfel? eu sunt genul de baiat : Nu prea ma intereseaza poate sa fie si rock-erita ca ma doare undeva, daca ma place / o plac, de ce sa nu incerci? (faza de mai devreme cu venele? neah sunt sanatoase si asa vor fi rolling on the floor )

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Eu am fost emo cam vreo 2-3 ani asa.Ma imbrac ca un emo ascultam muzica de aia screamo, ma machiam foarte tare.dar la un moment dat am inceput sa ma plictisesc de stilul asta.Acum am doar freza de emo dar in schimb ma imbrac mai larg pentru ca am dat-o pe rap.Asta e toate trec happy

| kingRing a răspuns:

Nu e urit cel mai bine este sa fie o fetita sexy unde sa ai la ce te uita, de fapt fiecare cu gusturile sale...

| PVAAVU a răspuns:

Ca aspect fizic sunt the best(alea fără ace şi cercei pe faţă), dar ca atitudine în general(mai ales cele adevărate) sunt nebune.

| Crucified a răspuns:

Bă, ce aveţi toţi de scrieţi "rapp"? straight face