Dupa parerea mea realista, ori una ori alta adica cand ai de munca si de invatat 10 ore pe zi?
Normal ca poti avea si o cariera si o familie frumoasa in acelasi timp, daca esti un om cerebral reusesti.
Daca nu ar fi asa cei cu un serviciu bun ar fi singuri si cei cu o familie ar murii de foame.
Da, se poate, cu conditia ca partenerul sa te ajute. Eventual, sa stea el/ea mai mult pe acasa, pentru ca tu sa te concentrezi pe cariera. Daca si partenerul e de cariera insa, casnicia se cam duce naibii.
Se impaca cam greu una cu alta.Dar daca te tii tare pe pozitie le poti intretine pe amandoua.
Intrebarea nu este simpla, pentru ca nu exista reguli intr-o relatie functionala, iar oamenii sunt diferiti in gandire si comportament. In plus, chiar de gasesti secretul balansarii carierei cu casatoria, nu-ti garanteaza nimeni pentru cat timp. Oamenii se schimba, sansele si nesansele bat regurile in aceste domenii!
Se poate, mai greu dar se poate.Nici nu poti sa renunti la una in detrimentul celeilalte.
Asta depinde doar de tine si de cum privesti situatia. daca renunti la ariera in favoarea casatoriei si nu esti implinita(s-ar putea sa ai regrete profunde. Ramai cu un of, daca faceam eu asta, nu era mai bine sa?), daca renunti la casatorie in favoarea carierei la fel.
Se poate si cu cariera dar si casatorita.
Trebuie sa tii cont de niste aspecte:
cat timp esti dispusa sa investesti in cariera(ore peste program, poate si in we la inceput de drum, tura 2 etc) alaturi de sot;
Cat de dispus este sotul sa te sustina intelegand cat de importanta este si cariera dar si persoana lui;
Daca iti doresti si una si alta, trebuie sa ai alaturi de tine o persoana are iti impartasesti idealurile de viata.
Succes.
Eu cred ca da, daca exista incredere in relatie. sau poate sa te ajute cine stie, acum depinde si cum va intelegeti
Se poate, cu conditia sa fie foarte bine delimitate, adica atunci cand ajungi acasa chiar sa fii acasa, si nu cu mintea tot la afaceri. Daca ambii soti au cariere, probabil isi vor permite financiar sa aiba pe cineva care sa se ocupe de casa si maruntisuri, iar in timpul liber sa stea impreuna si sa recupereze orele de munca. In caz ca doar unul are cariera, e un pic mai greu, pentru ca celalalt ar putea sa fie frustrat in timp de faptul ca trebuie sa aloce mai mult timp activitatilor casnice si nu primeste niciun ajutor. Totul depinde insa si de parteneri, de cat sunt ei de compatibili, cu sau fara cariera.
Eu nu as renunta la camion pentru o (femeie, nici in conditii nu vine), macar fierul care e in mana mea e standarizat cu euro 5
Se pot balansa, dar depinde cat te dedici fiecaruia.Sau daca sotia/sotul este si coleg/a de munca atunci ai sanse mari sa le mentii pe amandoua.
Iti spun eu, daca ambii sunt de cariera, nu tine figura. Stiu cazuri de astea si pana la urma s-a ajuns la divort. Partenerii se instraineaza in timp unul de altul. Cand e doar unul de cariera, celalalt se poate dedica mai mult cresterii copiilor si treburilor casnice, iar relatia e mai armonioasa.
Daca iti cladesti cariera avend in spate o familie intelegatoare si iubitoare, totul e posibil.
Prima data se balanseaza familia din cauza carierei in cazul in care o pui mai presus de toate lucrurile. Apoi, incetul cu incetul, va incepe si balansul, pe valuri de o mica furtuna care va creste in intensitate, al familiei.Se poate evita acest lucru si fiecare dintre noi stim cum.
Majoritatea celor care ti-au raspuns nu muncesc si nici nu-s casatoriti.
Opinia mea este daca ai sub 28 ani, nu prea se poate. Cand esti tanar, esti in plina ascensiune din punct de vedere al carierei. Atunci cand te casatoresti trebuie sa ai bazele si cariera binedefinite.
Cum sa nu poti? Aici totul depinde de cat de intelegatoare este si jumatatea ta si daca este capabila sa inteleaga ca nu poti petrece 24/7 alaturi de ea datorita carierei. Dar eu zic ca se poate..parerea mea
Da, se poate, cu conditia ca partenerul sa te ajute. Eventual, sa stea el/ea mai mult pe acasa, pentru ca tu sa te concentrezi pe cariera.
Ori iti vei neglija familia ori cariera Dar eu spun ca familia este mai importanta ca orice
Nu stiu exact raspunsul, dar am auzit ca este cineva pe www.redzmax.com care te-ar putea ajuta. Baftă
imihaistoian întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: