| RedGoat a întrebat:

Intrebarea este adresata in special fetelor : ati prefera un baiat care se imbraca mai old, cu pantofi, camasa, cravata, se comporta frumos cu voi,cu frizura moderna,dar o stare financiara modesta? sau un baiat ce se imbraca modern,se da la mai multe,si o stare financiara destul de bun? (asta-i prima intrebare)
Ce parere aveti despre baietii care se imbraca mai elegant,camasa,cravata,pantofi (asta-i a doua intrebare, care pot raspunde si baietii)

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Daca nu prea ai bani, nu poti compensa imbracandu-te old stile. Nici o femeie nu e asa proasta incat sa accepte lipsa banilor de dragul costumelor. Mai mult decat atat, vei fi si mai sarac. 800 de lei costumul, iti trebuie trei costume, 300 de lei pantofii, iti trebuie doua perechi de pantofi si doua de ghete. Am luat preturi minime. Ai sa razi, asta nu inseamna elegant. Daca vii tu cu costum si pantofi minimali si rivalul tau in trening si adidasi de calitate, el e mult mai elegant. Doar la pocaiti mai ai trecere cu costumul. Sigur, daca predai in invatamant porti costum, e chiar placut, dar te atinge la bani. Salut.

27 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Noi suntem animale ceea ce ne place nu suntem constienti de asta, acasa spui vreau sa imi cumpar un tricou dar isi cumperi 2, 3 culmea descoperi ca ai cumparat ceva nou, vezi suntem finte emotionale nu rationale, tu daca vezi o fata dezbracata te gandesti la ce isi place? conteaza atractia fizica,comportament,stare financiara, fetele in functie de ciclu lor le plac unele chesti,multe fete se masturbeaza la ovulatie la menstra nici sa nu auda de asa ceva,femeile au un ciclu,nu e constant ca la noi(hormonii de ei vorbesc ), la ovulatie le poate place de un tip smecher,golan de cartier,la menstruatie un tip calm, cuminte, timid, rusinos etc

ce parere am? mi egal, par mai domni sa spun asa, dar pe caldura asta infernala e aiurea

| AlexDFY a răspuns (pentru RAY):

Nu cred ca sunt singurul care nu a inteles nimic din ce ai scris

| RAY a răspuns (pentru AlexDFY):

Ce nu ai inteles?

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru AlexDFY):

Tu chiar citesti ce scrie? laughing Eu am sarit peste postarile lui fiindca oricum 90% sunt de neinteles, iar cele care au o urma de gramatica sunt pline de comentarii negative la adresa femeilor.Vezi ca nu stie ce e aia menstruatie, are o intrebare pe undeva, poti sa ii raspunzi laughing

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru remus1007):

Ma,de ce esti magar? Treci imediat si raspunde-i lui ray la intrebarea lui legata de femei si menstruatie, chiar daca moare virgin, macar sa moara lamurit laughing)

Ba da ma, pune, doar ca arunca aleatoriu cu ele laughing ca la darts laughing

Mie de muult laughing

| mgtow a răspuns:

Da dovada omul ca e elegant cand se imbraca la camasa si cravata, si soferii pe autobuz de la mine incepand din 15 septembrie sunt obligati sa poarte macar camasa si cravata, doar in Brasov e obligatorie tinuta asta si nu vezi in alte orase din Romania asa ceva

Da,deasupra intrebarii la care esti, este intrebarea lui pentru fete laughing)

| Aleexandraaaaa97 a răspuns:

Eu nu as vrea un baiat imbracat tot timpul elegant. La imbracaminte un pic din amandoua iar starea financiara nu este foarte importanta pentru mine

Remus la cine te referi cand ai spus bine ca ai tu bani

| LoveSleep a răspuns (pentru Aleexandraaaaa97):

Tot timpul? Ai vrea să faci sex cu el îmbrăcat elegant?
Sunt în dubii rău.

| minrest a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Comentariile lui despre femei nu sunt negative. Spune aceleasi lucruri si despre barbati. Mi se pare un tip destept. Salut.

| minrest a răspuns (pentru RAY):

RAY, as emite ipoteza ca astora care nu au inteles ce scrii li s-a activat un mecanism mental de protectie, cu scopul de a isi salva iluziile. Salut.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru minrest):

E foarte inteligent, tocmai de aia esti singurul care observa.Chiar te invit sa ii observi gramatica, un adevarat geniu.

| RAY a răspuns (pentru minrest):

Am citit raspunsurile lui fabulosul care nu are nici o legatura cu TPU,omul e frustrat de propia lui viata de fapt, prin ceea ce imi spune mie isi descrie de fapt propia lui viata, mecanismul de protectie,in sfarsit un om inteligent, m-as bucura daca am mai putea convera,ador discutile cu persoane rationale,ca barbat daca ar fi nu ar jigni in necunoscut pe internet in fine, apropo a fi virgin =jignire nu stiam, draga fabulos nu sunt virgin, daca doresti ma poti analiza sa nu spun si cum, eu ma exprim liber, cui nu-i nu ma place treaba lui, nici macar nu ma cunosti, isi meriti locul acolo unde esti in lista ignor schlampe

Love sleep am spus ca nu mi-ar placea un baiat imbracat tot timpul elegant