Mi s-ar parea ca fata respectiva e ff ok.Mai pe inteles e deschisa si as intra si eu in vb cu ea.Sincer eu mor de nervi cand sa spunem ca vad o fata ok care imi place si pur si simplu vreau sa intru in vb cu ea, la metrou sau in parc si fie nu spune nimic sau reactioneaza aiurea.Bine ca am intalnit si fete care vb cu ele de parca le sti de cand pamantu. Aici tine de gradu de cultura.Sincer as vrea sa intre in vb cu mine o fata NORMALA! adica :sa fie draguta, sociabila, nu ma intereseaza sa fie machiata la extrem sau sexi pana in dinti.Normala vreau sa fie si sa daca se poate sa pot vorbii cu ea tot ce am eu chef.Ps consider ca baiatu care are o iubita cu care poate sa vb tot ce se poate a castigat tot ce sputea de la o iubita. Aici vb de sex, de activitati si de ce nu si de alte fete.Cum ar fi :Iubire ia uite ce buna e aia ? altele fac bot daca vb cu ele asa ceva.Cum adica sa vb cu mine ca alta e asa.Nu accept fata! vai cum il omor.Pai si ce daca iubitu spune asta, atunci sa stii ca are incredere in tine maxima si te vede ca si pe prietena lui.Esti iubita, prietena amica tot ce se poate si nimeni nu ar renunta la o fata care sa faca tot. daca mai si joca fotbal si se distreaza la nebunie e tot pentru mine.Sa vad ca vine iubita pe motor si ii da 300 la ora cu mine in spate ar fi fara cuvinte.Sincer as lua de nevasta o fata cum am descris. Intelegi si tu ce cauta baietii.Nu vrem pisicite si plangacioase, vrem acel soulmate!
"Daca o fata pe care nu o cunoasteti ar intra in vorba cu voi, ce ati crede?" acum 2 zile a mai fost intrebarea asta si multi nu au avut o parere buna. deci sunt pareri 50/50. intr-adevar sunt multe care se bag ca idioatele in vorba, alea nu le suporta nimeni, dar un simplu buna ajunge. asa "gogu" stie ca esti interesata si se ocupa de rastu
Contează aspectul... dacă arată bine aș intra și eu in vorbă cu ea, daca e urâtă încep să "vorbesc prin semne" cu ea
O fata care are tupeul necesar sa se bage in seama cu un baiat da dovada de incredere in sine ceea ce este foarte atractiv, as vorbi cu ea si as invita-o undeva sau i-as cere numarul de telefon.
Sunt foarte rare fetele care lasa toate prejudecatile si fac ce simt.
O fata care se baga in seama cu baiat se baga pentru ca baiatu arata bine fizic. daca o fata se baga cu mine in seama ma uit pe cer si multumesc ca nu-s chiar asa urat