anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Itrebare pentru cei ce au avut sau au o relatie la distanta!
Eu am o relatie la distanta! Nu as inlocui aces baiat! Ne iubim, exista intelegere, incredere, un pic de gelozie! Vorbim mai mult de 2 ori pe zi si ne stim toate secretele! Familiile noastre ne iubesc si ne sustin la fel si prietenii! Nu o sa renuntam unul la altul doar din cauza distantei pentru ca sunt niste senitimente aparte!

Tot ce cer e ca cei ce au sau au avut o relatie la distanta sa'mi impartaseasca ceva din experienta lor!
sunt doar putin curioasa sa stiu prin ce trec sau au trecut altii
Multumes! dau fundita pentru povestea sau sfatul cel mai amplu si frumos!

Răspuns Câştigător
| Demonull a răspuns:

Draga mea, exista pareri pro si contra.Am avut/am 2 asemenea relatii.Din motivul ca eu sunt mereu plecat, iar ea inca e la scoala. probleme pot exista si intr-o relatie cand el/ea e peste drum de tine.aici depinde de parteneri de caractere.Mai aud foarte des „eu nu pot avea o relatie la distanta„pai stai frate ai incercat macar? stii mce implica stii cum o s-o duci.parerea mea proprie si personala e sa nu dam cu picioru unei sanse. cunosc multe cazuri in care ei s-au cunoscut pe net.s-au intalnit s-au placut s-au casatorit..Trebuie sa fii putin salbatic sa fugi de anumite chestii, ca atare nu risti nu castigi.

3 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Am si eu o astfel de relatie.
Nici macar nu ne-am gandit ca exista posibilitatea de a ne desparti.
De fiecare data cand pleaca de langa mine ma simt foarte singura. E foarte dureros sa stii ca nu o sa iti vezi iubitul decat peste 1, 2 sau chiar 3 saptamani cateodata.
Programul meu e diferit de al lui, uneori nici nu apucam sa vorbim cat ne-am dori. Alteori nu putem vorbi la telefon pentru ca avem alte persoane in preajma.
Dar trecem peste.

| dydydeea a răspuns:

Mda, ce pot sa-ti zic...si eu am o relatie la distanta si zic eu ca merge doar daca se bazeaza pe incredere... vorbim la tel aproape in fiecare zi, pe mess mereu, el mereu imi zice ca ma iubeste foarte mult, extrem de mult, chiar dimineata i-am trimis un sms si i-am zis cat de mult il iubesc si i-a vazut ma-sa sms-u; laughing si nu a zis nimic, deci stie de noi doi, doar ca eu sunt cam geloasa cand vad ca face commuri pe facebook ''siropoase'' la pozele fetelor dar in fine mereu zic ca nu mai vb cu el niciodata dar cand vad ca ma suna sau ma intreaba pe mess ''cf'' mie imposibil sa nu-i raspund.Inima imi zice sa-i raspund, dar creierul zice sa nu-i raspund dar pana la urma fac ce zice inimalove struck:X. relatia ta la distanta cum e?

| caterinasmile a răspuns (pentru dydydeea):

OOOfff! Vorbim foarte mult despre orice! Ne povestim ce am facut, orice amanunt! Suntem si ca cei mai buni prieteni! Nu avem secrete! El e singurul careia pot sa'i spun despre vechile mele probleme de familie de care mi'e rusine si el la fel imi spune defectele familiei lui!
El fiind plecat in Italia mereu ai mei intreaba "ce face brotacelul" in loc de broscar laughing atunci cand e acasa de dimineata la ora 8-9 pana seara tarziu suntem mereu impreuna. Radem, glumim, mancam impreuna, facem totul impreuna dar mai sunt nopti ca sa le zic asa in care el si le petrece cu verisorii sai cu care se intelege super iar eu cu fetele mele dar mi se pare ok. Din cand in cand suntem si noi gelosi dar nu prea ne place sa o aratam dar tot iese la suprafata.
Cei din jurul nostru se gandesc oare cum nu ne plictisim unul de altul dar asta nu se poate sa se intample.
Imi place cand ma tine in brate! Ma strange tare la piept si de cele mai multe ori ma sufoca cu sarutarile lui ( e foarte pupacios :X )
Dar ziua in care trebuie sa plece e devastatoare.El e singurul iubit pe care l'am avut in fata caruia pot sa plang si cand vine vorba de el ma emotionez repede.
E special! noi mai demult ne despartisem din cauza distantei dar acum nu as mai face asa ceva! II spuneam acum ceva luni ca eu nu il cred ca ma iubeste si fara sa'i cer eu el mi-a spus ca vrea sa'mi demonstreze! Si a facut'o prin felul sau de fi, prin fapte mici dar care inseamna atat de mult!
Intr'o zi m-am simtit speciala! M'a rugat sa vin cu el la mormantul tatalui sau! Pentru mine una a fost un moment emotionant, m-am abtinut cu greu sa nu plang!
El e singurul care imi aduce cu adevarat zambetul pe buze!
Cand e departe sunt multe noptile pe care le plang pentru ca ma doare ca nu e langa mine dar tot acest plans ma face mai puternica si sa cred si mai mult in relatia noastra!