| Catalinotelea a întrebat:

Iubesc o fata din tunisia, si ea ma iubeste pe mine doar ca e departe rau tare de tot si ea e musulmanca dar este mai libera adica se imbraca ca noi, nu poarta batic, insa familia tine la traditie, credeti ca ar putea functiona? vorbim de ceva luni pe facebook si la telefon in engleza, mi-a propus sa ma duc sa o vizitez

Răspuns Câştigător
| NirvanaGrrr a răspuns:

Orice relatie functioneaza daca e iubire adevarata. Nu conteaza ce spun altii, ci doar ce credeti voi. Ca parintii nu o lasa, nu conteaza! De unde pot stii ei ca tu esti cu ea? Sau daca stiu, ce importanta are? Poate fi o dragoste interzisa, dar frumoasa ca in "Romeo si Julieta"!

13 răspunsuri:
| Catalinotelea explică (pentru NirvanaGrrr):

Parintii o lasa, dar eu trebuie sa ma convertesc la religia lor, in fine sunt niste chestii mai stricte care trebuiesc facute, acum cand m-a invitat acolo a cerut permisiunea tatalui ei.

| JohnnyWylde a răspuns:

Wow asta da relatie la distanta!

| Catalinotelea explică (pentru JohnnyWylde):

Da...dar totusi sper sa merite, ma gandesc sa ma duc in ianuarie

| CiprianAndronache a răspuns:

Dragostea e frumoasă, iubirea pasională e fericire, însă când există. Scuză-mă, sigur o să îți par pertinent : cum o iubești tu dacă nu ai atins-o niciodată, dacă nu i-ai simțit respirația niciodată, dacă nu ai privit-o cum doarme niciodată, dacă nu ai trezit-o cu un sărut pe ochi nici într-o dimineață, dacă nu ai simțit-o adormind pe pieptul tău niciodată, dacă doar discutând VIRTUAL spui că e iubire, atunci toate cele enumerate de către mine ce mai sunt? Te întreb deoarece nr divorțurilor a crescut enorm ( adică nr celor care se despart deși au relații REALE ) crezi tu că o persoană de altă religie, altă mentalitate, altă gândire despre viață cunoscută doar virtual poate fi aleasa? Sunt mai practic de felul meu și nu aș pleca în Tunisia, dar poate nu înțeleg eu iubirea sau poate nu-s genul care să plec cu un rucsac în spate să văd lumea happy Eu îți urez mult succes și te rog să ai grijă de tine deoarece lumea este rea și o țară străină îți poate oferi gratis multe multe pericole!

| Catalinotelea explică (pentru CiprianAndronache):

Nu pericolele ma ingrijoreaza avand in vedere ca am straatut singur toata europa, cateodata cu munca, cateodata de nebun. Chestia e ca am avut multe prietene dar asta parca mi-a cazut cu tronc, problema e ca nici nu as putea sa o vad dormind pe pieptul meu tocmai din cauza religiei, m-ar omori taicasu, ei considera ca noi am fi pagani si fetele nu au voie sa faca prietenii cu paganii laughing) stiu pentru noi suna tampit rau de tot. In fine eu zic sa ma duc sa vedem care ce si cum, maxim vizitez o tara noua, iar daca merge bine o iau de nevasta peste un an. apropo ele nici sex nu pot face pana nu se casatoresc. poate ca tocmai asta ma atrage la ea ca e mai stricta in regui

| Catalinotelea explică (pentru CiprianAndronache):

E o chestie invaluita de mister, probabil misterele ma atrag, acuma ce o iesi, cu dumnezeu inainte

| StelaPendus a răspuns (pentru Catalinotelea):

Citi ani ai?

| lex79 a răspuns (pentru Catalinotelea):

Aha. deci tu vrei o virgina. si dupa ce o ai ce ai sa faci? vb lui ciprian dupa dai divort? ca si la noi se practica, oricat de virgina ar fi aia. nu de alta dar considera ca e stapana ta ca ti-a oferit tie ce altuia nu i-a dat si tu TREBUIE sa asculti in tot si toate datorita acestui favor/sacrificiu suprem al ei.laughing)) iar barbatii nu suporta lesa.

| RAY a răspuns:

Asta e bune sau e o gluma? e tunisia isi dai seama cat km sunt? daca te minte ce sti de ea sigur nimic, nu spun ca nu ai putea merge la ea ba da dar na fa ce vrei tu, de pe ce sit ai agatao?

| Catalinotelea explică (pentru StelaPendus):

22

| Catalinotelea explică (pentru lex79):

Asta se intampla de obicei in europa, tocmai asta e misto ca niciodata nu te poti simti asa cu o musulmanca pentru ca religia o obliga dupa casatorie sa faca si sa isi urmeze sotul oriunde fara a pune la indoiala deciziile acestuia, citeste si tu sa vezi cum functioneaza. Daca de exemplu vreau acum sa o iau de acolo ma omoara Arabii, daca o iau dupa ce ma casatoresc ma sustin si ea e obligata dupa casatorie sa faca ce ii spun eu si sa asculte de parintii mei, desigur mi se pare o tampenie dar are si chestii bune, nu te gandi ca vreau o sclava nu imi doresc asta ci doar intelegere si pace big grin si tacsu cu masa is avocati

| Catalinotelea explică (pentru RAY):

Uite vezi Ray23TM tocmai asta a fost problema si la mine ca noi suntem de fapt obisnuiti ca la noi si asa este, doar ca acolo este o alta mentalitate, pentru ei religia e cum era la noi pe timpul strabunicilor nostri si traditiile se respecta, ar fi un pacat imens sa ma insele, dar nici macar nu poate sa faca sex asa ca ce rost ar mai avea sa ma insele, mai simplu e pentru mine sa o insel

| JohnnyWylde a răspuns (pentru Catalinotelea):

Bafta!