Hei, nu te mai simti prost :*. Chestiile cu materiile nu e deloc importanta. O relatie nu se bazeaza pe placerile comune ci pe pasiune. Nu te simti jignit de aspectul tau fizic. Nimeni nu e perfect, iar dacă va trebui vreodata sa te schimbi trebuie s-o faci pentru tine nu pentru altcineva indiferent cat de mult l-ai iubi.
Cel mai bine ar fi să vorbesti cu ea si sa-i spui ce simti ca sa te eliberezi. Dacă te place bine, dacă nu asta e. cel putin nu-ti mai piezi timpul facandu-ti sperante. Iar stanjenit nu ai de ce sa te simti pentru că ai avut curajul sa-i zici, ai fost barbat intr-un cuvant. Iar cei care vor rade de tine nu te merita si nu valoreaza nimic. Bafta!
Hey. Eu sunt fata si stiu ce le place fetelor. Baietii trebuie sa curteze fata si sa insiste oricat de neinteresata ar fi fata. Si mie imi facea un baiat asa si ma tot intreba daca il plac si pana la urma a inceput sa imi placa de el numai pentru ca tot insista.
O sa cresti mai mare si o sa vezi eltfel lucrurile cu iubirea.Pana atunci fii cu ochii in 4 si stai cuminte in banca ta...
anonim_4396 întreabă:
Lilliac03 întreabă:
MercyAngel întreabă: