Doamneee, esti nebun? Cati ani ai tu, si cati ani are ea? Un cadou de 10 milioane pentru o fata care nici macar nu e iubita ta? In primul rand gandeste`te ca e o mare exagerare, cred ca iubitul ei n`o sa-i ia ceva mai mult de un milion, si cum ar reactiona el daca ar sti ca tu i-ai luat un cadou atat de scump prietenei lui? Te da banii afara din casa, n-ai ce face cu ei? Eu zic sa pastrezi acel cadou pentru o viitoare iubita, sau ofera-l mamei tale. La urma urmei, daca faci cadouri de-astea se poate interpreta, si lumea poate sa te foloseasca! Nu cred ca ai vrea sa te iubeasca cineva doar pentru bani si cadouri scumpe.
Pentru o fata pe care o iubesti ( asa este, nu?), nimic nu poate fi scump. Asa ca, tu nu poti fi (un) scump pentru ea
Eu zic ca ai putea sa-i mai cumperi ceva de calitate si la fel de scump. Daca ii place si ei putin de tine si este putin materialista, reactia ei s-ar putea ridica la asteptarile tale:*
Esti o fetita si incalci codul de onoare al baietilor . Daca tu ai avea prietene si s-ar da un papitoi ca tine la ea ti-ar convenii?
Numai bine!
Hm bine ca ai ziso tu pentru ca acelasi lucru vroiam sa-i zic si eu dar cu alte cuvinte
Daca are prieten si il iubeste, iti tranteste parfumul scump si bratara in cap!
Nu ar trebui sa te bagi in seama prea mult cu ea, risti sa o incurci
Insa daca e vreo profitoare, cum sunt 90% din femei ii va da papucii si va tot intreba de situatia ta financiara. Testeaz-o, eu asta te sfatuiesc sa faci.
Asta depinde de firea ei... adica daca e o fire timida, te va lasa cu ochii in soare fara a-ti da nici un raspuns, iar daca e indrazneata iti va spune ce simte daca simte ceva pentru tine daca nu te va refuza politicos ca de... asa sunt fetele funda?
Salut,s-ar putea sa devina iubita ta sau poate sa ramai doar prieten cu ea.Eu iti doresc mult succes.
Mutubal întreabă: