Daca are prieten si il iubeste, iti tranteste parfumul scump si bratara in cap!
Nu ar trebui sa te bagi in seama prea mult cu ea, risti sa o incurci
Insa daca e vreo profitoare, cum sunt 90% din femei ii va da papucii si va tot intreba de situatia ta financiara. Testeaz-o, eu asta te sfatuiesc sa faci.
Pentru o fata pe care o iubesti ( asa este, nu?), nimic nu poate fi scump. Asa ca, tu nu poti fi (un) scump pentru ea
Asta depinde de firea ei... adica daca e o fire timida, te va lasa cu ochii in soare fara a-ti da nici un raspuns, iar daca e indrazneata iti va spune ce simte daca simte ceva pentru tine daca nu te va refuza politicos ca de... asa sunt fetele funda?
Esti o fetita si incalci codul de onoare al baietilor . Daca tu ai avea prietene si s-ar da un papitoi ca tine la ea ti-ar convenii?
Numai bine!
Hm bine ca ai ziso tu pentru ca acelasi lucru vroiam sa-i zic si eu dar cu alte cuvinte
Salut,s-ar putea sa devina iubita ta sau poate sa ramai doar prieten cu ea.Eu iti doresc mult succes.
Eu zic ca ai putea sa-i mai cumperi ceva de calitate si la fel de scump. Daca ii place si ei putin de tine si este putin materialista, reactia ei s-ar putea ridica la asteptarile tale:*
Doamneee, esti nebun? Cati ani ai tu, si cati ani are ea? Un cadou de 10 milioane pentru o fata care nici macar nu e iubita ta? In primul rand gandeste`te ca e o mare exagerare, cred ca iubitul ei n`o sa-i ia ceva mai mult de un milion, si cum ar reactiona el daca ar sti ca tu i-ai luat un cadou atat de scump prietenei lui? Te da banii afara din casa, n-ai ce face cu ei? Eu zic sa pastrezi acel cadou pentru o viitoare iubita, sau ofera-l mamei tale. La urma urmei, daca faci cadouri de-astea se poate interpreta, si lumea poate sa te foloseasca! Nu cred ca ai vrea sa te iubeasca cineva doar pentru bani si cadouri scumpe.
Mutubal întreabă: