Incearca mai intai sa te apropii de ea(nu ne-ai specificat daca va cunoasteti ca si prieteni, colegi), apoi daca si ea iti da de inteles ca te place... o inviti la un suc, o inghetata, o plimbare si ii spui direct ca o placi si ti-ai dori sa va vedeti mai des si daca se poate sa fi-ti mai mult decat simpli amici.
Vorbeste si poarta-te cat se poate de sincer cu ea. Invit-o la un suc, la o plimbare in parc, la un film, cumpara-i o floare. Gasesti tu o idee.
O zi buna!
Pai... Daca un prieten de-al tau o cunoaste, ii spui sa se duca la ea...si sa il intrebe daca te place...Si daca vrea sa se combine cu tine...
Am si eu o problema! Iubesc o fata.am cunoscut-o pe tren si cinv mi-a dat nr ei. si toata ziua am vb cu ea prin mesj
diferite chestii .infine.si am intrebat-o daca are prieten si ea mi-a raspuns ca da. dar nu e relatie serioasa deoarcece prietenul ei sta in carei si etc. eu tot ii faceam complimente ca ii frumoasa. ca ii sta bine cand zambeste si.si ea mi-a spus cas dragut. dar ea este cu 1 an mai mic decat mine.si asta problema ei.am ceva sa fac.ma puteti ajuta? dar ea tot continua sa ma apeleze si sa vb!
Izh56 cred ca florile is de domeniul trecutului. alex depinde si cum e fata mai rusinoasa mai baietoaica mai nu stiu cum.
Nikoleta_1433 întreabă: