Vezi tu,da,nu ma bag in viata ta,adica tu stii bine cum te intelegi cu lumea,insa nu intotdeauna tine de aspectul fizic al unui om,in sensul ca "DEGEABA ESTI FRUMOS,DACA ESTI PROST!" Primul baiat pe care-l iubesti,daca vezi ca nu merge,nu are rost sa alergi degeaba dupa el,iar cel de-al doilea,chiar daca nu este frumusetea pamantului,cum nu sunt multi altii, gandeste-te ca poti fi fericita cu el, datorita caracterului. Oricum tu stii mai bine, eu doar mi-am dat cu parerea, sperand sa ajut
Daca il iubesti cu adevarat pe acel baiat (ala pe care il iubesti de 3 ani de zile) atunci asculta-ti inima si nu renunta, o sa iti fie foarte greu sa il uiti si totodata foarte dureros, spune-i ce simti si vezi daca impartiti aceleasi sentimente, nu iti da cu piciorul la iubirea vietii (asta daca e cu adevarat iubire). Sper ca te-am putut ajuta
Nu renunta,daca nu il poti uita,incearca prin tot felul de mijloace sa iei legatura cu el,sa vorbiti mereu,sa va vedeti, pentru ca nu se stie niciodata, iar daca vezi ca nu este reciproc nimic, las-o balta si incearca sa-i dai o sansa celuilalt baiat, pentru ca oricine merita cel putin 1 sansa, nu te lasa batuta, pana la urma totul o sa fie bine
Nu inteleg o chestie. il iubesti de 3 ani si esti cu el sau... il iubesti in taina?
Da, il iubesc in taina si sufar enorm. Nu am de gand sa-i spun sub nicio forma. Din pacate, sunt timida, dar si orgolioasa si nu as suporta un refuz.
Ce incerci tu sa-mi spui e chiar dragut, dar pur si simplu nu pot sa-i spun. Nu pot!
M-am resemnat oarecum in ceea ce priveste primul baiat. Vreau neaparat sa-l uit. Cum spuneam, prietenii mai s-au amuzat pe seama mea si cand am fost cu baiatul al doilea si inca se mai amuza. Problema este ca eu sunt o persoana foarte placuta de prietenii mei si imi e foarte usor sa-mi fac prieteni si...stiu ca o sa sune extrem de superficial, dar nu stiu ce s-ar intampla cu reputatia mea daca m-as cupla cu cel de-al doilea baiat.
Nu sunt genul care sa puna accent doar pe aspectul fizic, dar atunci cand iubesti pe cineva ti se pare cel mai frumos, cel mai destept etc. Cam asa simt eu pentru primul baiat si ce ma enerveaza cel mai rau e ca am ajuns sa-l compar cu oricare baiat. De exemplu, daca o prietena imi arata un tip si spune "uite ce baiat simpatic!", primul lucru la care ma gandesc (din reflex) e ca nu se compara cu X. Cred totusi ca e important faptul ca lucrez la eliminarea acestui obicei...defapt, lucrez la eliminarea oricarei urme de dragoste pentru primul tip. Oricum...e greu.
Te inteleg perfect, la mine a fost o alta poveste. stiu cumm este sa numai vezi pe altcineva infaara de acel baiat, crede-ma te inteleg perfect, dar la un moment dat trebuie acceptata situatia, nu o sa alergi la nesfarsit dupa acea persoana sti si tu vorba aia "Nu poti pentru cineva care nu vrea ca tu sa faci asta pentru ea".Eu iti zic sa vorbesti cu el f2f daca are ceva pentru tine, totul va fi cum vrei tu, daca nu, crede-ma nu are rost sa fugi dupa un baiaat, acum este forma aia de amnezie cand uita fetele ca mai sunt atatia baieti..Capul sus, sfarsitul lumii sigur nu este!:*
Iti multumesc foarte mult pentru sfaturi! Ma bucur ca am gasit o persoana care sa ma ajute cu adevarat. :*
Inseamna ca ai sa ramai singura.
tuturor ne e teama de un refuz, dar un sut in fund e un pas inmainte. in viata ai sa treci prin multe de astea... inclusiv un refuz la un job. ce ai sa faci atunci? n-ai sa-ti mai cauti de munca?
eu nu zic acum sa te duci sa-i declari dragostea.nu! eu nu sunt de acoird cu asa ceva. dar daca te faci remarcata si el nu te baga in seama uita-l. ideea e sa ajungi sa faci pur si simplu cunostiinta cu el, sa afle de existenta ta si absolut nimic mai mult. daca nu iti acorda atentie si nu iese cu tine uita-l. traieste-ti viata, nu plange dupa un om care face acest lucru pentru ca atunci tu nu esti nimic decat o umbra de durere.
Nu cred ca am dat suficiente detalii despre relatia mea cu baiatul pa care il iubesc. Suntem prieteni. Are o parere buna despre mine, ma considera amuzanta si de mai multe ori s-a crezut ca e ceva intre noi. Deci nu pot sa spun ca nu m-am facut remarcata de el. Faza e ca de fiecare data cand am senzatia ca ma place, face el cate ceva ca sa-mi schimb eu parerea. De exemplu, acum vreo 2 luni eu si cateva persoane eram convinse ca ma place mult, dar el s-a cuplat cu o alta fata atunci. Cu una cu 2 ani mai mica. Stiu ca ai putea sa crezi ca incearca sa ma faca geloasa, dar iti pun sigur ca nu e genul. E putin orgolios si nu crede ca o fata merita atata efort, indiferent cine ar fi ea. Deci, cum spuneam, eu si el suntem chiar prieteni buni...Lucru pe care pot sa-l spun si despre celalalt baiat. Dupa ce ne-am despartit, acum 2 ani, am ramas prieteni. Se pare ca el a revenit la sentimente mai vechi.
Nici o clipa nu mi-a trecut prin minte ca vrea sa te faca geloasa . consier mai degraba ca e superficial si ori nu e atras de tine ori nu crede ca te merita(si are dreptate).
Vorbesti de parca l-ai cunoaste. El chiar e extrem de superficial, mincinos, indiferent. Probabil urmeaza sa ma intrebi ce vad la el...sa stii ca si eu imi pun intrebarea asta. Si da...stiu ca nu ma merita.
Mutubal întreabă: