NU!
1. Exista centre speciale pentru persoane adicte drogurilori, deci cu greu dar cu multa vointza scapi de droguri.
2. Daca te droguri poti scapa, de iubire nu! De ce?
3. Pentru ca drogurile sunt u lucru fizic, in timp ce Iubirea e un lucru Abstract care nu il poti atinge, doar simtii!
E periculos să iubeşti! Iubirea e ca un drog. La început ai senzaţia de euforie, de abandon total. Apoi, a doua zi, vrei mai mult, încă nu e un viciu, dar îţi place senzaţia şi îţi închipui că o poţi ţine sub control. Te gândeşti la persoana iubită vreme de două minute şi uiţi de ea vreme de trei ore. În scurt timp însă, te obişnuieşti cu acea persoană şi începi să fii complet dependent de ea. Acum te gândeşti la ea trei ore şi o uiţi două minute.
Dacă ea nu e lângă tine, încerci aceeaşi senzaţie ca şi drogaţii când nu îşi obţin drogul.
În acel moment, aşa cum drogaţi fură şi se înjosesc ca să facă rost de ceea ce le trebuie, şi tu eşti dispus să faci orice pentru dragoste!
Se pare ca noi femeile suntem dependente de iubire si avem nevoie de ea. Si atunci cand iubim trecem prin toate starile prin care trece un dependent de droguri: la inceput testam drogul, din diverse motive si poate fara sa ne placa in mod deosebit, incepem si-l folosim cu regularitate. Devenim dependente de drog si ne este imposibil sa renuntam la el. In cazurile fericite, are loc ulterior o revelatie si constatam cat de mult rau ne face acest drog. Apare dorinta de a ne vindeca.
Iubirea ca un drog cu-ncetul ne omoara.
de droguri scapi! de iubire... n-ai sanse... daca consumi droguri te internezi intr-un centru special de dezintoxicare si renunti mai
greu dar le lasi..dar..de iubire..sanki..din cate stiu eu nu s-a deschis nici un centru/spital de reabilitare sau dezintoxicare de iubire... dar nu ar fi rau unul.
Nu "odată ce o ai". Că nu e de parcă era o vreme când nu aveai iubire. Iubirea e pusă în noi de la început. Şi eu nu aş compara-o ca pe un drog că sună prea dur. Ci imi degrabă ca pe un organ vital. Sau chiar mai presus de atât.
anonim_4396 întreabă: