Daca e o persoana cu care nu ai fost asta se explica, in primul rand poate fi vorba de atractie sexuala sau poate fi acea persoana pe care n-o poti uita pentru ca ai dorit-o si nu ai putut-o avea, in cazul de fata atractia creste si uitarea intervine mai greu! Te pup, sper ca te-am ajutat!
Nu e iubire, e atractie sexuala ceea ce e normal. O sa o uiti cu timpul, chiar mai repede decat te astepti mai ales daca nu o mai vezi.
Daca intr-adevar o iubeai normal ca nu o poti uita! Trebuia sa-ti dea de gandit doar daca ti-a trecut prea repede.Dar mai poate fi si obsesie...se gaseste adesea
Nu exista iubire, doar senzatie de atasare. Tu doar traiesti cu iluzia, cand in realitate e alta poveste.
E peste ratiunea, naturii umane ca sa poti intelege.
Daca este peste ratiunea mintii umane, tu de ce poti intelege? Si de ce ai impresia ca parerea ta e universal valabila? Reprezinti o autoritate in domeniu?
Uite, eu unul iubesc o fata pentru care cred ca mi-as fi dat si viata la un moment dat, desi nu am fost niciodata impreuna, si o cunosteam de 7-8 luni.
Senzatie de atasare? Petrceam foarte putin timp impreuna, in plus de asta am foarte multi prieteni. Nici de faptul ca ma atragea doar corpul ei nu era vorba, era departe de a fi un fotomodel, insa o iubeam.
Ei, rationalizeaza asta.
Dupa, ce am vazut primele cuvinte siropoase "iubesc o fata pentru care mi-as da viata", simt nevoia, ca nu mai are rost sa citesc raspunsul tau.
E parerea mea, nu ma intereseaza daca unul ca tine o accepta sau nu. Tu vezi lumea in roz si in iubire.
Eu o vad neagra, si in carouri.
In final se constata, ca aceasta "dragoste", de care imi spui tu, este doar o speranta, tu traiesti cu gandul ca "iubita" ta, e printesa, ca e fidela ca nu te inseala, pana intr-o zi cand se uita dupa altul...
E tipic naturii umane, dragostea, sau iubirea e doar un sentiment inselator, care-ti da o senzatie de atasare, ce te face sa vezi lumea din alta perspectiva.