Ce vrei tu, nu ce vrea ea. Ea joacă cartea poftelor. După ce va fi cu tine va face la fel. Dacă vrei viață normală o eviți.
Nu ii place cum arată iubitasu la față, a spus ca ii place de mine ca am simetria feței.E nebuna
A prins obsesie fata de mine, i-am spus sa nu îmi mai scrie și a spus sa ii dau Block dacă sunt așa de prost sa blochez o fată
El a abordat o pe ea când sau cunoscut, și cred ca l-a luat din mila, și trage de pe urma lui banii. Dacă își pune gluga pe cap când trece cineva cunoscut îți dai seama ca nu se simte bine in prezenta lui.
El mai și bea, dar oricum nu câștiga cât ea, el lucrează paznic și ea la spital deci diferența de salarii este mare
Pai faza e ca in mesaje nu se da de gol ma întreabă așa in general ce fac mai vorbim, linkuri etc.Nu e fraiera
Mai da poze cu ea in dress și îmi arată ce a gătit ea, sti ca sa dea de înțeles
Pai știe ce vorbesc baiatu, nu ma suspectează ca a și spus ca făceam ceva dacă era și ma prindea.
Oricum nu ma bag ca poate sfarsesc si bătut mai ales ca e nebun de felul lui.
Am crezut ca îmi da pace dar au trecut luni și tot așa o tine.
Probabil e obsedată mi sa mai întâmplat când eram mai mic 15 ani la o femeie de 40 era obsedată de mine și sa întâlnit cu maică-mea in magazin și ia arătat ca are o poza cu mine in portofel.Îți dai seama ca reacția lui maică-mea nu a fost normal.
Cred ca este comportament de sociopata, fiind obsedată
Probabil doar face misto de tine si posibil ca prietenul tau sa stie despre asta.
si ce femeie de 40 ani e obsedata de unul de 15? probabil era prietena cu mama ta si ii era drag de tine.
coboara din copac.
O fata face mișto spunând ca ii place de tine, îți pupa mâna te ia cu mașina etc
Iti pupa mana te ia cu masina...
chestii pe care ar trebui sa le faca un barbat!
Și tu ce spui sa ii răspund cu acceasi moneda? Sa o bambardez o data?
Semnificația piesei se regăsește în piesă. Iar semnificația întâmplării din viața ta pentru tine este că viața trebuie trăită.
Iei o sticlă de vin și vreo 5 prezervative și o să ai cel mai frumos revelion din viața ta.
Vezi că aia de 27 de ani vrea sex mult în noaptea de revelion.
Buna!
Scrie-i un mesaj text in care ii spui ca nu esti interesat si ca vrei sa te lase in pace.
Sau poti baga scuza aceea originala si cea mai folosita am iubita asa ca lasa-ma in pace.
Vezi si tu ce merge!