| Alex5363666 a întrebat:

Iubita celui mai bun prieten, se dă la mine, ma ia de sfârcuri, apuca de mâna pe strada de fata și cu iubita-su, se freacă de mine, îmi scrie in privat, clipuri etc.
Da ture cu mașina prin zona mea, când iese din tura, lucrează la spitalul județean eu fiind la 3 km distanță și o văd des patrulând pe aici. M-a prins de câteva ori pe strada și m-a chemat la terasa. Își punea picioarele pe mine, se freca pe sub masa de mine, imi lua mâinile le punea pe obraz și după le pupa.
Vorbea numai deocheat ce vedea pe internet, ca uite asta cum o bagă si nu se îneacă sau cum de mai sunt eu virgin (i-a spus iubita-su) cum de rezist fără dragoste sau de câte mi-o dau pe săptămână. Doar întrebări de am rămas handicapat.
Când e cu iubita-su pe strada și trece o cunoștința își pune gluga in cap de rușine ca este cu el.
Nu pot sa ma dau la ea, ca as fi bulangiu și îmi iau omor de la asta.
Ei sunt de 1 an jumate, ce fac? Acum de revelion m-a chemat la ea, sta singura, nu știu dacă vine și el.
Am încercat sa nu mai ies cu ei sau sa nu mai răspund, dar degeaba!
Ea are 27 și eu 21, acum când ma trezii am 12 apeluri pierdute de la ea și îmi scrie de ce nu răspunzi?
Eu ii scriu 2 cuvinte la 1 roman scris de ealaughing
Eu chiar îmi caut o relație, dar nu pot in situația asta.
Ăsta o iubește mult își da 80% din salariu sa ii facă poftele ei, l-a bătut pe unul cu o bâtă din simplu fapt ca vorbea cu ea.
Și știu de ce este capabil și in al doilea rând nu pot face asta unui vechi prieten.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce vrei tu, nu ce vrea ea. Ea joacă cartea poftelor. După ce va fi cu tine va face la fel. Dacă vrei viață normală o eviți.

24 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Alex5363666 explică (pentru Violleta2022):

Nu ii place cum arată iubitasu la față, a spus ca ii place de mine ca am simetria feței.E nebunalaughing
A prins obsesie fata de mine, i-am spus sa nu îmi mai scrie și a spus sa ii dau Block dacă sunt așa de prost sa blochez o fată

El a abordat o pe ea când sau cunoscut, și cred ca l-a luat din mila, și trage de pe urma lui banii. Dacă își pune gluga pe cap când trece cineva cunoscut îți dai seama ca nu se simte bine in prezenta lui.
El mai și bea, dar oricum nu câștiga cât ea, el lucrează paznic și ea la spital deci diferența de salarii este mare

Pai faza e ca in mesaje nu se da de gol ma întreabă așa in general ce fac mai vorbim, linkuri etc.Nu e fraiera laughing
Mai da poze cu ea in dress și îmi arată ce a gătit ea, sti ca sa dea de înțeleshee hee

Pai știe ce vorbesc baiatu, nu ma suspectează ca a și spus ca făceam ceva dacă era și ma prindea.
Oricum nu ma bag ca poate sfarsesc si bătut mai ales ca e nebun de felul lui.
Am crezut ca îmi da pace dar au trecut luni și tot așa o tine.
Probabil e obsedată mi sa mai întâmplat când eram mai mic 15 ani la o femeie de 40 era obsedată de mine și sa întâlnit cu maică-mea in magazin și ia arătat ca are o poza cu mine in portofel.Îți dai seama ca reacția lui maică-mea nu a fost normal.
Cred ca este comportament de sociopata, fiind obsedată

| blackann a răspuns:

Probabil doar face misto de tine rolling on the floor si posibil ca prietenul tau sa stie despre asta.

si ce femeie de 40 ani e obsedata de unul de 15? probabil era prietena cu mama ta si ii era drag de tine.

coboara din copac.

| Alex5363666 explică (pentru blackann):

O fata face mișto spunând ca ii place de tine, îți pupa mâna te ia cu mașina etc

| blackann a răspuns (pentru Alex5363666):

Iti pupa mana rolling on the floor te ia cu masina...

chestii pe care ar trebui sa le faca un barbat!

Și tu ce spui sa ii răspund cu acceasi moneda? Sa o bambardez o data?

Da, babardeste-o cat mai repede posibil.

Și bătaia pe care o iau eu după dacă cipreste asta

Ti-o asumi.

| Alex5363666 explică (pentru sadrian46):

Semnificația piesei maestre?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Alex5363666):

Semnificația piesei se regăsește în piesă. Iar semnificația întâmplării din viața ta pentru tine este că viața trebuie trăită.

| Alex5363666 explică (pentru sadrian46):

Mai pe direct ce ma îndrumați sa fac?

| qweasz a răspuns (pentru Alex5363666):

Iei o sticlă de vin și vreo 5 prezervative și o să ai cel mai frumos revelion din viața ta.

| qweasz a răspuns (pentru Alex5363666):

Vezi că aia de 27 de ani vrea sex mult în noaptea de revelion.

| Alissia97 a răspuns:

Buna!
Scrie-i un mesaj text in care ii spui ca nu esti interesat si ca vrei sa te lase in pace.
Sau poti baga scuza aceea originala si cea mai folosita am iubita asa ca lasa-ma in pace. laughing
Vezi si tu ce merge!