| Denis42 a întrebat:

Iubita mea a ramas insarcinata.Are 17 ani si a ramas acum 3 saptamani cred.Noi ne-am protejat mereu dar a fost un incident nefericit.Nici macar nu stiam ca este insarcinata.Azi s-a impiedicat si a cazut cu burta de coltul unui dulap.A durut-o foarte tare si este sigura ca a fost un avort, deoarece a curs sange vreo 20-30 de minute incontinuu si bucati de carne si pnm....Sunt sanse ca ea sa nu mai poata face copii? Si cum sa o ajut psihic, deoarece ne simtim oribil pentru ce s-a intamplat, mai ales ea.Dau funda

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Sa mearga de urgenta la spital, sa nu aiba hemoragie interna, vreun organ spart sau perforat samd.
Se poate murii de la asa ceva! Urgent la spital!

8 răspunsuri:
| Anonim1a1 a răspuns:

Nimeni nu te poate ajuta, urgent la ginecolog alftel pot intreveni complicati.Nu fiti copi si nu va jucati cu asa ceva

| Denis42 explică (pentru Anonim1a1):

E nevoie de un adult?

| eliza7943 a răspuns (pentru Denis42):

Nu,se poate merge singura fara vreun adult
Multa sanatate

| Emma30555 a răspuns:

Sa se ducă la urgente, sa nu mai aștepte, sa nu facă vreo infecție sau sa nu aibă alte probleme

| Beatrice077 a răspuns:

În primul rând mergeți la un ginecolog, apoi la un psiholog să vorbească cu ea.

| Crackman a răspuns:

Cum naiba va ti protejat, desi este bortoasa. Oricum daca ti a facut avort homemade du-te totusi la spital poate are o bucata ramasa sau ceva

| sofisis a răspuns:

Trebuie sa mearga URGENT la spital.

| ywar a răspuns:

Sunt eu paranoic, ori o fi ceva din natura meseriei mele sa cred ca tu ai ajutat-o sa fie in starea asta?