Sa bea un calmant Alindor, Algozon Nurofen sau Aulin... o singura pastila nu toate deodată, durerile ma menstruație sunt normale
Buna.Nurofen sau Nospa functioneaza pentru dureri. Poti incerca sa ii cumperi ceai de menta si de frunze de zmeur, ajuta si acestea.In rest trebuie sa stea departe de dulciuri deoarece inrautatesc crampele.Gasesti pe net articole cate vrei, ea ar fi trebuit sa fie deja documentata pe subiect.Dar e oricum dragut ca vrei sa fii acolo pentru ea.
Vezi daca ai calmante in casa.
si citeste aici
https://www.nurofen.ro/......enstruale/
Am avut dureri cativa ani, dar medicul de familie a zis ca e normal
In 2019 in urma unui control mi s-a descoperit un fibrom, poate are legatura, desi durerile disparuse cu cativa ani inainte. Oricum daca fata are activitate sexuala ma gandesc ca merge la ginecolog
Am povestioara! Am avut o perioada grija de un copilas. Tocmai in casa lui m-au apucat niste dureri intense.I-am pus copilasului(avea 3 ani si un pic) sa ma lase putin ca ma doare burtica.S-a suit pe mine si m-a pupacit cateva minute pana an zis eu ca mi-a trecut. Apoi mi-a zis de unde sa iau o pastiluta si m-a lasat, s-a jucat singur jumatede ora.Acum e student, dar inca nu stiu daca mi-a trecut de la pupici sau de la pastila.
Cumpăra i vimovo de la farmacie, sau intreaba o pe farmacista ce sa ia prietena ta pentru dureri menstruale, dar in principiu astea se iau, nalgezin, vimovo, sunt calmante puternice.