| N22222 a întrebat:

Iubita mea este virgina și i-am promis că o voi aștepta până va fi pregătită de prima data.
Totuși într-o seară când ne "iubeam" i-am introdus puțin din penis mai sus de vagin undeva in zona clitorisului, se poate întâmpla ceva? Este rău?

14 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cati ani aveti voi, mai copii?

| annonimaaaa555 a răspuns:

Dacă nu ti ai introdus penisu în vaginul ei, n are nimic. Vă sfătuiesc să folosiți MEREU măcar prezervativ și pentru prima dată, luați și lubrifiant. Nu începeți niciodată fără protecție ca sunt șanse să rămână însărcinată de le lichidul preejaculator.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Nici nu stie ce face, dupa cum se exprima

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa asteptati voi pana impliniti 18 ani. Luati Bac-ul mai intai si pe urma invatati despre sanatatea sexuala, despe BTS (Boli cu transmitere sexuala), despre cum se fac copii.
Dupa aia n-aveti decat sa va iubiti, dar numai cu prezervativ!

| Robert2526 a răspuns:

Nu este nimic rau. Incercati sa va documentati despre viata sexuala si in rest, sa va bucurati unul de celalalt

| Violleta2022 a răspuns:

Daca aveai sperma pe teava dupa o ejacularea anterioara si ea era in perioada fertila, se pot intampla si accidente, lasand fata gravida.
Joaca asta prosteasca, poate sa lase fata gravida!

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Se mai întâmplă dar după părerea mea, ar trebui sa fie câtuși de puțin informat înainte să-și înceapă viața sexuală

Ar trebui sa fie si putin mai mari.
Sunt tot felul de copii pe aici, 13-14 ani.
Nestiinta asta ne plaseaza pe primul loc in Europa la mame minore. E grav, grav de tot!

Chiar asa e. Problema e ca nici părinții nu vorbesc cu copiii lor despre viata sexuala ca unii cred ca e un subiect tabu. Chiar trist...și adolescenților le e frica sau rușine sa întrebe pe cineva...

De-ar intreba inainte sa faca.
Dar ei vin pe aici si intreaba "sunt gravida? Sau "care sunt costurile unui avort?"
Sau "Ce sa fac, m-a parasit cu bebe de 2 luni?"

| Miruna333 a răspuns:

Nu. Nu e de rau. Foloseste degetele ca ii va placea mai tare

Ce sa facem...și eu sunt mai tânără (19),dar eu m-am informat de tot ce aveam nevoie din timp din carti sau de pe net sau cunoștințe, dar nu m-am pus la un risc de infecție sau sarcină. Asta e ce sa facem...

| N22222 explică (pentru annonimaaaa555):

Nu am introdus nimic, este virgina doar ne am atins unul de altul fara contact și nici lichid nu a fost nu am ejaculat sau ceva dar fara contact sexual să rămână gravidă ar fi culmea

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru N22222):

"Totuși într-o seară când ne "iubeam" i am introdus puțin din penis mai sus de vagin undeva in zona clitorisului" nu ai cum sa introduci penisul acolo. Atunci doar ai pus o acolo sau ai frecat o. Tu te ai exprimat greșit...ca n ai unde sa introduci penisul doar în vagin sau anal sau oral. Și dacă ai simțit ca a întrat undeva atunci a întrat în vagin ca altundeva n are unde.