| anonim150506 a întrebat:

Iubita mea inplineste 16 ani, ce cadou sai daruiesc? ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| Flory_2430 a răspuns:

A am uitat cel mai important:) scrii TE IUBESC! in 100 de limbi diferite uite si site-u, doar in caz de o sa faci asta :) http://mastertm2.blogspot.com/......limbi.html

11 răspunsuri:
| ForeverMaria a răspuns:

Depinde ce fel de persoana este descrio putin ca sa ne putem da seamahappy

| Daehyun a răspuns:

Haina, pantofi, parfum, cercei, na macar astea cred ca le plac fetelor.

| Fluffy_2785 a răspuns:

Ii poti lua un trandafir alb sau rosu. o cutie cu ciocolate, sau o jucarie mare de plus. ceva care sai aminteasca de tine)) succes!

| anonim150506 explică (pentru ForeverMaria):

Are ochi albastri,parul saten,i place foarte mult culoare roz,,,,, nu vreau sai darui jucari de plus,, i-am daruit de ajuns deamabig grin

| Malvina24 a răspuns:

Un cadou daruit din suflet e tot ce isi doreste o fata sensibila, cu capul pe umeri.Nu incerca sa o impresionezi cu cadouri pompoase faraa rost.Da-i ceva frumos, cu bun gust si simplu.O va face fericita ca e de la tine. happy

| Flory_2430 a răspuns:

Uite cv interesant si cv facut de mana daca chiar o iubestitongue iei niste foi colorate, o cutiuta si faci in asa fel incat sa scrii pe 100 de fituici TE IUBESC! dar sa fie subtiri ca si cum ai rupe 2 randuri de caiet dictandohappy succes!

| anonim150506 explică:

Dau funda pentru cea mai buna idee,,,

| anonim150506 explică (pentru Flory_2430):

Mersi mult

| ForeverMaria a răspuns:

O cutie de bijuterii.thinking un buket cu 3 trandafiri rosii:X.thinking si ca sa fei ceva mai special i le poti trimite prin curier pentru ca nime nu se asteapta la asa cevatongue
SUCCEs
funda plsssshappy

| afurisita a răspuns:

Lantisor,bratara,cercei, parfum, o bluza, FLORI. una din toate, nu toatelaughing florile pot sa acompanieze orice alegi.

| Flory_2430 a răspuns (pentru anonim150506):

Cu placerekiss