Buna! eu fiind fata, mi-as dori ca iubitul sa imi raspunda:
tu pentru mine esti vioara care canta primavara, esti raza de soare din orizontul infinit
Esti parfumul suav al crinilor albi
Ce infloresc in sufletul meu patimas
Esti picatura de roua ce se oglindeste
Pe petala unui trandafir
Esti o raza de soare
Care ma cuprinde in bratele-i calde
Esti mireasma vantului de primavara
Ce-mi mangaie parul
Esti lacrima care aluneca pe obraz
Si se sparge in palma mea
Esti visul meu
Care ma tine treaz
Esti luna care ma priveste-n noapte
Esti o iluzie, durere, soapte
Traiesti ca sa iubesti
Asa esti tu
Si te iubesc asa cum esti.
Eu i-as spune ca e totul pentru mine (daca o iubesti fara pasine e ca un : mama mie foame)
Draga mea,îi spui,şi apoi,faci o pauză,şi iar,draga mea,iar pauză,şi aşa de câteva ori,draga mea,pauză, draga mea, şi dintr-o dată, iubito, ...sunt atât de obosit.
Spune: cine sunt si eu pentru tine, si zambeste o sa vezi ce reactie are, daca nu se bucura atunci..inseamna ca nu prea insemni mult pentru ea
Esti o floare ciudata cu pete maronii si verzi care ma face sa alerg cu un batic pe cap in ploaie.
Tu esti totul pentru mine chiar daca cateodata ne m-ai certam dupa aceea ne impacam tu esti ce'a mai' speciala persoana din viata mea te iubesc cum nu iubesc pe nimenea'( si dupa o pupi :*)funda?:*
Pai nu stiu ce sa-ti spun, spune-i ceva de genu:Sunt persoana care ţine la tine
unt sufletul care te iubeşte cel mai mult in viata sau Sunt doar cerul deasupra ta
ca orişice lucru sunt trecător insa tu frumoasa(iubirea; dragostea cum vreai tu sa-i spui)mea esti un lucru nemuritor.In fine astea-s numai niste ideei venite pe loc, dar o vezi tu ce sa-i zici! Mult Noroc! Sper ca am putut sa te ajut!
De cand ai aparut in viata mea, esti totul pentru mine inima mea e luata de tine eu te iubesc team iubit si o voi face desii unora nu le convine asta e iubirea invinge mereu si ne sustine. Esti viata mea si n-as vrea sa te pierd, te iubesc ca pe ochi din cap, mai mult decat familia. funda?
Poti sa-i spui ca ea este totul pentru tine...ca daca nu ar fi ea tu ai muri...