Buna! eu fiind fata, mi-as dori ca iubitul sa imi raspunda:
tu pentru mine esti vioara care canta primavara, esti raza de soare din orizontul infinit
Poti sa-i spui ca ea este totul pentru tine...ca daca nu ar fi ea tu ai muri...
Eu i-as spune ca e totul pentru mine (daca o iubesti fara pasine e ca un : mama mie foame)
Esti o floare ciudata cu pete maronii si verzi care ma face sa alerg cu un batic pe cap in ploaie.
Tu esti totul pentru mine chiar daca cateodata ne m-ai certam dupa aceea ne impacam tu esti ce'a mai' speciala persoana din viata mea te iubesc cum nu iubesc pe nimenea'( si dupa o pupi :*)funda?:*
Pai nu stiu ce sa-ti spun, spune-i ceva de genu:Sunt persoana care ţine la tine
unt sufletul care te iubeşte cel mai mult in viata sau Sunt doar cerul deasupra ta
ca orişice lucru sunt trecător insa tu frumoasa(iubirea; dragostea cum vreai tu sa-i spui)mea esti un lucru nemuritor.In fine astea-s numai niste ideei venite pe loc, dar o vezi tu ce sa-i zici! Mult Noroc! Sper ca am putut sa te ajut!
Spune: cine sunt si eu pentru tine, si zambeste o sa vezi ce reactie are, daca nu se bucura atunci..inseamna ca nu prea insemni mult pentru ea
Draga mea,îi spui,şi apoi,faci o pauză,şi iar,draga mea,iar pauză,şi aşa de câteva ori,draga mea,pauză, draga mea, şi dintr-o dată, iubito, ...sunt atât de obosit.
Esti parfumul suav al crinilor albi
Ce infloresc in sufletul meu patimas
Esti picatura de roua ce se oglindeste
Pe petala unui trandafir
Esti o raza de soare
Care ma cuprinde in bratele-i calde
Esti mireasma vantului de primavara
Ce-mi mangaie parul
Esti lacrima care aluneca pe obraz
Si se sparge in palma mea
Esti visul meu
Care ma tine treaz
Esti luna care ma priveste-n noapte
Esti o iluzie, durere, soapte
Traiesti ca sa iubesti
Asa esti tu
Si te iubesc asa cum esti.
De cand ai aparut in viata mea, esti totul pentru mine inima mea e luata de tine eu te iubesc team iubit si o voi face desii unora nu le convine asta e iubirea invinge mereu si ne sustine. Esti viata mea si n-as vrea sa te pierd, te iubesc ca pe ochi din cap, mai mult decat familia. funda?