Te desparti de ea si o pui sa revina atunci cand este vindecata de baiatul ala. Pe ea o doare in fund de tine, daca ala revine in viata ei tu nu mai dai importanta cu nimic, ai si tu putin respect fata de tine.
Nu o face sa uite. Intr o zi tot isi va aminti de el. Las-o sa decida ea ce vrea sa facă si pune-o fata in fata cu situatia. El sau tu?
Degeaba gura spune ceva, daca inima vrea altceva.Singurul lucru este sa o lase si dupa ce isi revine sa se intoarca.
Poate prin hipnoză.
Altfel, mereu o va roade curiozitatea, până când va fi prea bătrână și îl va uita.
Parerea mea este sa te desparti de ea. daca mai simte ceva pentru el inseamna ca este INFIDELA si indecisa
Salut UnAltAnonimCelebru
Vreau să îți spun sa o lași pe ea să decidă cu cine vrea sa fie și ce vrea să facă, eu îți zic sa nu îi mai dai mesaje sau să o suni, un timp de vreme, și până la urmă va vedea cu cine va rămâne și cu cine va fi împreună, și dacă și peste un timp de vreme este tot asa ca și acum, eu îți zic să îi pui stop relație pentru că nu te merita, poate a avut o atracție mai buna tovarășului tau, vei vedea ce va fi până la urma, dacă fa fi nașpa si peste nu stiu cât timp eu îți zic să îți cauți altă iubită, sau cel mai bun lucru este să aștepți, vorba aia, toate la timpul lor și, vorba cea mai adevărată este ca balta are peste, deci nu disperara și nu te stresa, și mie mia plăcut de o fată și am ieși cu ea prin oraș și după nu stiu câte zile sau săptămâni, am văzuto de mână prin oraș si sa sărutat si sau cuprins cu un prieten de al meu de la liceu cu care mă înțeleg foarte bine, nu mam răzbunat pe el sau ceva, ști că răzbunarea este arma prostului, am lasat-o în treaba ei și mi-am văzut de treaba mea, dar cu prietenul meu încă mai țin legura și ma înțeleg foarte bine, dacă a simțit o atracție mai buna de prietenul meu asta este.
Deocamdată eu nu mă grăbesc cu relațiile, eu acum am 20 de ani, dacă o să am, o sa am de la sine la momentul potrivit, pe acolo pe la 26 de ani 30 de ani sau 33 de ani când o să îmi vină momentul, dacă nu o să îmi vină asta este, momentan nu îmi doresc relație, că nu vreau să îmi f**ă capu și să îmi mănânce zilele și sa ma stoarcă de bani, așa că mai bine îmi este singur și liniștit și fara stres pe cap și multe alte.
Ceau, te-am pupat
Nu uita, balta are peste, sau toate la timpul lor, până la urmă va apărea cine care te va iubi și te va aprecia după ceea ce ești, doar trebuie să ai răbdare și încredere în tine, si cel mai important lucru este sa nu fi disperat, ca la fete nu le plac băieți disperați, fete își dau seama când ești disprat și prin mesaje și le miroase de la o posta dacă ești disperat.
Sa ai grija de tine
Cu drag : Samsung Electronics
Bună, nu ai cum sa faci pe cineva sa uite de o alta persoana dacă ea nu vrea sa treacă peste situația aia.
Probabil ca te folosește drept " pansament" și acum întrebarea pe care trebuie sa ți o pui "Crezi ca dacă o sa apară x în persoanaj, te ar mai alege pe tine sau o sa îl vrea pe el?"
Totuși despre asta poți discuta doar cu iubita ta, vezi ce simte, cum gândește, iar după este doar decizia ta dacă ramai în relația aia sau pleci.
Păi, ce să faci? Dacă nu mai ai legătură cu tovarășul tău acela și nu poți să-l folosești ca instrument de manipulare, atunci nu mai ai de ales decât să te mulțumești cu situația actuală și să îți vezi de treaba ta. Dacă prietena ta nu poate să treacă peste trecutul ei și încă mai simte ceva pentru tipul acela, nu poți să faci nimic. Poate ar trebui să o lași să își vadă de viața ei și să încerce să se vindece de trecutul ei în felul ei. Nu poți să o forțezi să uite de el, decât poate să-i spui că nu are rost să se agațe de trecut și că trebuie să se concentreze pe relația voastră. Dar dacă nu poate să facă asta, atunci ar trebui să te întrebi dacă vrei să continui o relație în care partenerul tău încă simte ceva pentru altcineva.
Daca o **** bine o sa uite de el daca nu o sa o **** altul bine si uita ea de tine dai mai des ce are nevoie si va uita de tot
Mario1996 întreabă: