V-as sfatui sa va adresati unui psihoterapeut sexolog deoarece este singurul in masura sa constate si stabileasca natura tulburari/disfunctiei sexuale aparute. Fiecare om inseamna o istorie unica de viata, un trecut si un prezent de care depind atat viitorul lui cat si al tau. Fiecare om este unic in felul lui, iar aceasta inseamna si o abordare individuala a situatiei lui in vederea determinarii si/sau rezolvarii tulburarilor de natura sexuala, de sexologie, precum si indicarea celei mai optime/personalizate metoda de terapie sexuala. Multa sanatate.
Este de apreciat faptul ca vrei sa fii alaturi de el in pofida unei probleme de o astfel de natura. Ce nu e ok este faptul ca el refuza sa faca ceva in legatura cu asta.
Pentru ca esti o persoana deosebita, te pot ajuta eu. Pe tine. Pe el n-am cu ce. Dar am o politica, fara saruturi. Decat daca arati foarte bine. Si va trebui sa ai si un certificat medical la tine...
Ai simtul umorului, dar mie chiar imi trebuie niste solutii reale...
Corbulalbrosu ţi-a răspuns corect, trebuie neapărat să fie văzut de cineva de specialitate. Eşti tânără şi ai viaţa înainte, aşa (oricât de mult l-ai iubi) nu se poate. Încă ai nervii tari, dar Doamne fereşte dacă încep să-ţi cedeze, nu-i lucru de glumă. Am avut o colegă care deşi reuşise să aibă doi copii, nu mai simţea decât repulsie faţă de bărbaţi şi până la urmă s-au despărţit (soţul ei era la fel). Şi-a luat un soţ „normal" cu care a mai avut un copil dar ea nu a mai simţit nici un fel de plăcere! Am dat un exemplu nu vreau să spun că la tine va fi la fel, dar femeile sunt sensibile şi tot „nesatisfăcute sexual, emoţional, etc." pot deveni frigide. Gândeşte-te bine, e viaţa ta, aşa în nici un caz nu se poate! Multă sănătate şi să auzim de bine!
Esti sigura ca doar cu tine a patit asta? Pentru un barbat tanar care dintr-o data are tulburari de erectie atitudinea lui e foarte ciudata. In mod normal un barbat care nu a mai avut astfel de probleme si-ar pune niste intrebari...
Iar pe langa problemele de erectie prietenul tau sufera de probleme cu bunul simt si cu interesul fata de tine si de relatia voastra...
Nu vei dori sa auzi solutia reala... Tu crezi ca ai identificat o problema si incerci sa o rezolvi cand, in realitate, tu nu vezi padurea de uscaturi. Problema voastra principala nu e erectia iubitului tau ci indiferenta lui fata de tine si mania lui de a te invinovatii pe tine pentru chestiile negative din relatia voastra in pofida faptului evident ca, de multe ori, tu n-ai nici o vina. Esti implicata intr-o relatie disfunctionala cu un partener care nu da doi bani pe tine, pentru care parerea si placerea ta nu conteaza si care are si tendinta de a te invinovatii pe tine pentru tot. Un om care te face sa te simti prost si iti stirbeste increderea in tine doar ca sa nu trebuiasca sa depuna el un efort minim sau sa recunoasca ca are o problema.
Vrei o solutie reala? Iti faci bagajele si pleci. Asta e singura solutie reala. Dar nu o vei pune in aplicare decat in momentul in care vei ajunge in pragul disperari. Ce pot sa iti spun e ca ce se intampla acum e doar inceputul ce e mai rau nici macar nu a inceput. Asta e solutia reala, imi pare rau... Eram mai simpatic cand aveam simtul umorului.
Sunt tot felul de vegetale care il pot ajuta. Nu stiu sa iti dau acum exemple dar sigur gasesti pe internet