Eu iti zic, gandeste-te de 1000 de ori inainte. Esti prea mica la 11 ani sa te dezvirginezi. In + daca afla parintii tai cred ca te-ar certa. Sfatul meu este sa mai asteptii cel putin 4 ani. Gandeste-te:*
Doamne ferestemai cucoana esti nebuna ai probleme de sanate? cei cu tine vrei sa nu ai copilarie>? mai asteapta vreo 2 3 ani daca esti nerabdatoare siti place nu? maicata taicatau stie? eu la 19 mam dezvirginat, mai ales baiatu cu care umbli pe la 13 ani vrea probabil sa te lase insarcita cu un copil iar el sa se ocupe si de altele sa le lase gravide ai grij
Deea esti prea mica, gandeste'te k ai sa cresti mare si o sa faci sex pana te saturi, nu are rost sa-ti incepi viata sexuala la 11 anisor asteapta, k puta baiatului nu are miere te asigur, mai bine te desparti de el, sa nu faci prostia de a te culca cu el, te asigur ca mai tarziu vei regrete, ai grija de tine si corpul tau. Bafta si ai grija sa nu faci sex cu frustratu ala! Vrea doar sex, nu te iubeste! Spne'i sa'si faca o laba si nu ii mai trebuie sex cu tine.
Mai bine ai mai astepta inca vreo 5-6 ani. Traieste`ti copilararia. Daca el ti-a cerut asta poate ca vrea doar sa`si bata joc de tine. Gandeste`te bine..
Traieste-ti copilaria! n-ai sa mai dai de ea veci! sexu o sa-l ai zilnic daca u vrei!
Fată tu ce naiba ai? Nici nu mai trebuia să te gândeşti! Trebuia să-i zici din prima NU! Dacă tipu' ăla mai insistă mult, îţi zic eu, mai bine lasă-l. Să faci sex la 11 ani? OMG prietenu' ăla al tău gândeşte?
Nu, nu si iarasi NU! Tu nu iti dai seama ca iti distrugi intreaga viata...pentru ce? Sau mai bine zis pentru cine? Pentru unul cu care mai devreme sau mai tarziu nu vei mai vorbi pentru ca nu o sa ajungi sa te casatoresti cu el, stai linistita. Iar cand vei ajunge la varsta la care cu adevarat vei cunoaste iubirea iti va parea rau de ce ai facut si ca nu ai asteptat momentul potrivit. Eu am trecut de mult de varsta ta dar cand eram putin mai maricica ca tine am trecut si eu prin aceeasi situatie dar am spus nu. Si crede-ma ca nu regret. Plus de asta, dupa ce se culca cu tine va spune tuturor ca te-ai culcat cu el si cu siguranta va ajunge si la urechile profesorilor iar mai apoi ale parintilor. Si cum vei mai da ochii cu colegii, prietenii, profesorii, parintii? Cum? Va incepe sa vorbeasca urat despre tine si vei regreta enorm. Eu la varsta ta ma jucam in fata blocului cu papusile sau faceam karaoke. Sex? Nici nu stiam prea bine cu ce se mananca. Ai mare grija, nu tot ce zboara se mananca.
Asa e. Eu la 11 ani nu stiam prea bine ce inseamna sex. Nu prea era in dictionarul meu:d. Pacat, copiii de azi nu mai stiu sa se bucure de copilarie asa cum ar trebui sa o faca un copil, cum ne-am bucurat noi. Nu stiu tu, dar eu si prietenii mei nu aveam laptopuri, calculatoare si telefoane de ultima generatie, dar eram atat de fericiti cand venea vara fiindca stateam mai mult afara sau iarna cand ningea era raiul pe pamant. Ne bucuram de orice lucru marunt si nu ne grabeam sa crestem, viitorul era indepartat. Incet incet toate astea au ramas in trecut si e trist. Rar mai vad copii cu adevarat "copii". Copilarie...te-ai dus ca sa nu te mai intorci.
Da, intr-adevar esti prea mica, iar daca el iti CERE asta dovedeste ca si el e "prea mic" si imatur, asa ca... tine-te tare si nu ceda. Nu iti va parea rau, crede-ma!
Esti prea mica, si el la fel. Clasa a 7 a e el? Eu la varsta aia jucam fotbal pe dealuri si ma roseam ca un rac daca la scoala fetele zambeau la mine. Gandeste-te foarte bine.ai toata viata la dispozitie. Deocamdata bucurate de copilarie si lasa-l pe "Iumitul"(de unde o fi aparut si cuvantu asta chiar nu stiu) cu ale lui.
Aoleu :o Pai. marita-te draga peste 1 an...
Daca afla maica`ta te rupe in bataie. =]
Eu iti sugerez ca, decat sex, sa te-apuci sa te joci cu papusile. E mult mai interesant
Sau poti sa te ***** cu el pana faci infectie vaginala, sa ii s**** p***** pana ai gura ca si cum ti-ai fi injectat BOTox, si sa te ***** in c** pana te ca* fara sa stii, si pana cand ai gaurica de 1M jumate, Dar numai ca baiatul asta al tau. "lumitul",nu are scobitoarea asa lunga si groasa sa faca chestiile astea,asa ca mai bine te duci tu, si iti faci un cont pe facebook, si incepi sa te joci Rahatville.
Mda esti cam mica dar daca crezi ca te-ar face sa te simti bine poti sa o faci nu te opreste nimeni...totusi daca o faci fa-o cu unu mai mare ca sa simti ceva nu cu unu de 13 ani!
Parerea mea e ca faci o foarte mare greseala.cum iti incepi viata sexuala, cum incep problemele(gen-sunt insarcinata, am SIDA? (chiar si cu prezervativ se poate sa ti se intample).Nu e mai bine sa iti traiesti copilaria? De ce sa te maturizezi asa repede? Vezi cum copile de 11 ani devin mamici.eu cred ca sunteti curiosi dar nu e asa o chestie cool, exact ca si fumatul.Cand te apuci de o treaba trebuie sa te gandesti la consecinte(probabile) si sa vezi daca se merita.Eu am facut copil la 24 de ani si sincer mi se pare ca a fost prea repede desi nu regret, insa viata ti se schimba radical.