| DeeaAndreea2000 a întrebat:

Iubitul meu e clasa a7a si eu a5a, si el mi-a cerut sa facem sex, dar eu nu am stiut ce sa zic si i-am zis ca ma mai gandesc. Desigur el are prezervative. Ce credeti adica stiu la varsta mea nu prea ar trebui dar na ma chinue faptul ca eu as vrea sa stiu cum e si sunt totus prea mica. Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Annie2498 a răspuns:

Eu iti zic, gandeste-te de 1000 de ori inainte. Esti prea mica la 11 ani sa te dezvirginezi. In + daca afla parintii tai cred ca te-ar certa. Sfatul meu este sa mai asteptii cel putin 4 ani. Gandeste-te:*

96 răspunsuri:
| Georgiana_Andreea_Macovei_1990 a răspuns:

Doamne fata, uite, nu e vb ca ti-er face nu stiu ce parintii trebuie sa te gandesti la tine...ca va fi o povara pentru tine. vei ajunge si vei regreta la unele obstacole care te vor costa parerea mea.te foloseste, ai timp. nu ai nici macar 14 ani si deja te gandesti la sex?! daca te foloseste doar pentru asta. da-i papucii...si ii sp,, soarta,,laughing

| UtilizatorTotiPentruUnu a răspuns:

Vrei sa faci sex si mă-ta inca te bate cu cureaua daca zici vreo prostie?=]]]

| NANANAHehh a răspuns (pentru Mus1k):

laughing a fost tare-apropo e smintita fata:O

| Biu_7672 a răspuns:

Mai joaca-te cu papusile si dupa gandeste-te la sex laughing

| Mus1k a răspuns (pentru NANANAHehh):

Nu este obligata sa joace Rahatville, poate sa incerce si alte jocuri, sunt atatea. Sau mai bine apuca-te de Counter-Strike, ca mai sunt fete, si cand sare sangele te gandesti la "lumitul" tau care te **** si iti curge sange din vagin. Vezi ca vreau funda pentru raspunsurile astea.

| Orbithh a răspuns (pentru UnCalatorPrinViata):

Mai bine zis faci un nepot parintilor!