No, faza asta cu verificatul nu suna deloc bine! Stii ca te iubeste, dar continui sa-i umbli prin lucrurile personale. Inceteaza sa mai faci asta! E un lucru foarte urat si denota lipsa de incredere.
Comunicarea e foarte importanta! Problema asta trebuie discutata NEAPARAT cu iubitul tau. Spune-i mereu ce te nemultumeste intr-un mod delicat si rezolvati-va impreuna treburile. Poate lui i se pare normal sa reactioneze asa... poate ti-ai format tu o impresie gresita.
Da, e posibil sa nu-ti spuna adevarul, dar daca ii spui ce te deranjeaza cand sunteti fata-n fata, iti poti da seama daca raspunsul lui este o banala minciuna sau, din contra, e adevarat.
Fac asta pentru ca nu pot intelege de ce eu trebuie sa ma "rog" de el sa facem dragoste.Nu facem decat de 2 ori pe saptamana(ori poate pentru mine e mult).I-am tot spus dar el spune ca mi se pare mie, ca vreau eu prea mult
Nu toti isi doresc sa faca sex foarte, foarte des. Respecta-i decizia...de 2 ori pe saptamana e ok!
Il verifici? nasol! inseamna ca ai o problema. daca el nu isi doreste sa faceti dragoste inseamna ca s-a plictisit de tine, adica nu te pricepi
Poate ca-i ocupat, stresat etc. Nu toti au chef s-o faca 24 din 24. Mai ales daca ai treaba.
Cu igiena stai bine? epilata, spalata pe dinti, etc?
daca da, intreaba-l de ce nu vrea?
Da, pai, ii spui "Ba, treci sa facem dragoste azi, sau nu mai pupi savarina timp de 3 luni" sa vezi ca nu refuza.
Bananacantareata87 întreabă: