anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubitul meu m-a inselat cat a fost plecat la spital intr-un alt oras, acum trebuie sa se intoarca iar acolo pentru analize. L-am iertat, dar daca se va intoarce la spital ne vom desparti. Credeti ca sunt absurda, adica n-am luat decizia corecta?

12 răspunsuri:
| trista12 a răspuns:

Du-te cu el la spital.O relatie e bazata pe incredere dar, cunosc sentimentul am patit si eu candva ceva asemanator.Ori te duci cu el ori lasa-l sa mearga si afla ce a facut. Acum e sansa lui sa demonstreze ca s a schimbat. Daca e sa te insele o face si aici. Nu il poti tine legat o viata.Plecarea asta e un test bun pentru relatia voastra. Sper sa il treaca, a meu a trecut! Succes!

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu inteleg de ce l-ai iertat. Daca te-a inselat o data, te va insela si a doua oara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-as sfatui sa ai incredere in el. Nu cred ca are de ce sa te insele. In plus, asa poti afla exact ce fel de om ai langa tine. Daca nu te va insela, inseamna ca si-a invatat lectia. Dar in schimb daca te va insela, inseamna ca nu merita sa te aiba ca iubita. Ci ca tu meriti ceva mult mai frumos, si mai bun!

Ai grija de voi si o zi frumoasa iti doresc!

| lipskissmiss a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am de unde sa stiu ce face el acolo.

| lipskissmiss a răspuns (pentru trista12):

N-am cum sa merg acolo.

| ywar a răspuns:

Esti bolnava iar boala ta se numeste gelozie si se trateaza la un terapeut. Chestia asta cu "ma-nseala! / nu ma-nseala" e o porcarie si apartine oamenilor nesiguri pe ei. Astfel de oameni [dupa parerea mea] nu merita sa aiba pe nimeni langa ei pentru ca mai devreme sau mai tarziu ii vor distruge. Aveti o varsta frageda la care voi credeti ca acest lucru este dovada suprema de dragoste. Tu faci parte din categoria celor care sunt obsedate sa nu fie inselate - si vei fi inselate. Reda libertatea acestui om care se va chinui langa tine vazandu-te cat de ingusta esti la minte! Si inca ceva... daca cineva vrea sa insele intr-o relatie [sub orice forma] o va face si cu tine de mana! [ A nu se intelege ca sunt militantul inselarii partenerului ]

| SecretCod a răspuns:

Trebuie sa te desparti de el eu sunt baiat si stiu ca daca te inseala odata o sa te insele pana te desparti de el.Asa ca ce mai astepti da-i papuci.

| pufypuf a răspuns:

Du-te cu el. Zi-i ca vrei sa fii alaturi de el si la bine si la rau, zi-i ca esti mai grijulie. Insa nu mai aduce vorba de trecut fiindca doar o sa starneasca tensiune intre voi. Stiu ca e greu cu increderea asta, dar incerca ce mama saraciei. Eu nu l-as lasa singur sa plece laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ywar):

Sterge-ti spumele de la gura, tu nu auzi ca deja a inelat-o? Gelozia ei e indreptatita, nu mai confunda problemele tale cu ale celorlalti. Mai certi si lumea degeaba.

| lipskissmiss a răspuns (pentru ywar):

Esti un ciudat frate, nu stiu ce vrei sau ce-ai patit insa ai probleme grave.
Nu sunt geloasa, niciodata n-am fost, nu i-am interzis niciodata nimic lui. Dupa ce m-a inselat n-am cum sa-l mai las sa plece acolo stiind ca acolo e aia si ma va insela iar, nu se numeste gelozie se numeste gandire, e logic.
Nu ma cunosti si judeci fara sa stii nimic. N-ai facut decat sa te chinui sa scrii, oricum nu te voi lua in seama, esti un ciudat si-ai mai primit si nefolositor/eronat. laughing)

| ywar a răspuns (pentru lipskissmiss):

Extraordinar mai fata esti isteata! te felicit si iti multumesc pentru vot! Cand o sa ai o varsta ca cea pe care eu o am o sa vezi ca lucrurile nu par ceea ce sunt. Nu sunt ciudat, sunt trecut prin viata mai bine decat tu iti inchipui. Nu stiu cati ani ai dar mai mult de varsta fatidica de 20 ani nu-ti dau...

| jaqchirac a răspuns (pentru ywar):

BRAVO! Foarte mare dreptate ai in ceea ce spui. Esti prima persoana de pe site-ul asta pe care o intalnesc si gandeste. Felicitarile mele inca odata si ai tot respectul meu (tot ce ti-am zis nu are nici o urma de ironie)