| Anonymul1991 a întrebat:

Iubitul meu mi-a recunoscut ca a facut sex oral fostei lui si imi este greata de el...mi-e sila...ce sa fac?! Totuși, il iubesc si se comporta bine cu mine, pls, dati-mi sfaturi ca trebuie sa trec peste fobia mea! Dau fundiță

Răspuns Câştigător
| Creierash a răspuns:

Depinde de fiecare cat de tolerant vrea sa fie intr-o relatie. Daca vrei sa il ierti, este treaba ta, daca vrei sa il parasesti, este iar treaba ta, ambele variante sunt absolut corecte si juste. TU decizi daca si cat sa lasi de la tine intr-o relatie.
Succes!

12 răspunsuri:
| Wargasm a răspuns:

Uite care e treaba! Lasă mentalitățile medievale la o parte! Ce înseamnă asta? Unii dau limbi cot la cot altor fete și nu se mai formalizează atât. Probabil că 90% dintre cei care te sărută pe obraz au dat limbi unor fete. Ce faci în cazul ăsta? E problemă că era fosta? Și ea e tot fată, nu balaur. Ai două posibilități accepți pentru că-l iubești și mergi mai departe sau închei totul. Nu garantez că nu vei mai întâlni cu situații similare pe viitor. Totul depinde de ceea ce te îndrumă instinctul tău. Crezi în el!

| Deaad a răspuns:

Dar daca a lins-o si in cur, ce te faci?

| amyleemuffly03 a răspuns:

Cred ca de atunci s-a spalat pe dinti de multe ori,,, deci nu mai fi asa, ca pana sa afli ca a dat limbi l-ai sarutat de o gramada de ori laughing laughing laughing

| Laura a răspuns:

Meriţi să fii ţinută în cămaşă de forţă şi chiloţi de castitate toată viaţa. În timp ce asişti la scena dintre prietenul tău şi fosta lui prietenă.

| Wargasm a răspuns (pentru Laura):

M-a uns pe suflet răspunsul ăsta! :-)

| mihai69 a răspuns:

Ai uitat să spui că i-a pus și mâna „acolo jos" și, mai rău! în adolescență se masturba - deci e de-a dreptul scabros de scârbos. Cum de te poți îndrăgosti de un astfel de om?!?
ăăă... de fapt, și restul de băieți sunt cam la fel, cel puțin vreo 90% dintre ei.
Așadar, mai bine mergi la o mânăstire, acolo vei fi în largul tău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ca de fiecare data cand dai mana cu el dai noroc cu juniorul lui? Acum ai un motiv in plus sa il parasesti. Merita ceva mai bun baiatul!

| Cristyan_Doru_1984 a răspuns:

Dc a mancat ciorba fiarta sa dezinfectat pune-l sa iti dea si in fund dc te iubeste

| Emilian65 a răspuns:

Daca iti este scarba de ce a facut cu fosta iubita, de ce mai stai cu el? Inteleg ca il iubesti si vrei o relatie cu el, atunci iubeste-l si cu acest lucru care l-a facut fostei iubite.

| Violleta2022 a răspuns:

Dar de sex nu-ti este scarba?
Sincer, cand doi oameni se iubesc, este problema lor ceea ce accepta si mai ales ce fac in dormitor!
Mentalitatea ta este probabil a uneia care a trait acum vreo 100 de ani in urma.
Va trebuii sa stii ca, atunci cand iubesti cu adevarat, simti drag pentru partenerul tau si fiecare particica a corpului lui(ei), iti este drag(a). Cum crezi ca se face dragoste?
Pentru ca este diferenta intre sex, unde desfaci picioarele, inchizi ochii si astepti ca barbatul sa se termine si sa faci dragoste unde participi cu toata fiinta ta la satisfactia totala a partenerului daruind si primind in acelasi timp!

| Anonymul1991 explică (pentru Creierash):

Multumesc oricum...

| dann42 a răspuns:

Roaga-l sa iti dea si tie limbi, sa vezi cam cat de bine este.