anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubitul meu și-a băgat capul penisului in mine puțin timp
Precizez ca nu și-a dat drumu in mine ci după un minut doua ce a scos penisul din vagin
Pot rămâne însărcinată
Va rog calmați-mă. mor de frica plus ca la ginecolog nu merg și nici test de sarcina nu pot cumpara.

7 răspunsuri:
| Alexuta921 a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata keep to calm.

| 1231242 a răspuns:

Felicitari vei fi mamica! Pot fi eu nasul? Poate numele copilului sa fie Gabriel?

| Robi673547 a răspuns:

Nu.
Ca sa ramai trebuie in primul rand sa fii in perioada fertila, iar apoi sa isi dea drumul in tine.

| Necunoscut112 a răspuns:

De ce nu poţi cumpăra un test de sarcină? N-ai 15 lei? Oricum ar fi prea devreme să aibă relevanţă rezultatul. Dacă te îngrijorează atât de tare şi ştii că e riscant ce aţi făcut, de ce l-ai lăsat?

| corbulalbrosu a răspuns:

In conditiile descrise chiar si daca sexul a avut locin perioada fertila a ciclului menstrual, probabilitatea de a se putea forma o sarcina este extrem de mica in cazul in care iubitul tau are putina experienta si capacitatea de a-si retine perfect ejacularea spermei. Iar in cazul in care sexul a fost intretinut in afara celor 5-6 zile ale perioadei fertile formarea unei sarcini se poate considera ca fiind aproape imposibila. Testul de sarcina al carui REZULTAT sa fie VALID adica valabil si CORECT se poateefectua numai dupa trecerea a minim 18-21de zile, Orice test de sarcina careeste efectuat mai devreme va avea in mod sigur rezultatul NEGATIV, dar FALS. Multa sanatate!

| ywar a răspuns (pentru 1231242):

Eu propun Osvaldo Rodrigues, ca tot sunt la moda numele romanesti happy

| Emilian65 a răspuns:

Daca erai in perioada fertila, este posibil sa fi ramas gravida.