| TakahashiHiroshi a întrebat:

Joia trecuta am iesit dupa mult timp afara,la baschet si m-am imprietenit cu un baiat Calin,ne intelegem bine si am vorbit foarte mult si sincer mie a inceput sa-mi placa foarte mult de el,tineti seama ca sunt tot baiat,cum sa ma apropii de el, sa-i spun? sau sfaturi

22 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ai iesit dupa mult timp afara? ai fost tinut prizonier in casa?

vorbeste in continuare si iesiti pana ajungeti amandoi la atingeri intime

| TakahashiHiroshi explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Am avut niste probleme medicale si 6 luni nu am iesit

| ania a răspuns:

Mai bine mergi la un psiholog creștin care te poate ajuta să înțelegi ce te împiedică să te accepți ca băiat, bărbat, după cum tu însuți spui că ești( ai avut o relție proastă cu tatăl tău sau nu ai avut-o deloc, părinții ar fi preferat să fii fată și atunci e posibil să te fi simțit încă din uter respins în sexuaalitatea ta și să simți că nu ai sexul potrivit, te-au lăudat pentru calități feminine, etc)Dacă discuți cu cineva sincer lucrurile astea, îți ieți părinții pentru greșelile care le-au făscut ei sau alții față de tine și te rogi pentru așta Dumnezeu te eliberează de sentimetele astea ciudate.

Alte răspunsuri
| Deaad a răspuns:

Spune-i si poate iti vei lua un pumn in moaca si exclus din cercul lui de prieteni, poate se duce vorba si vei fi respins de societate.Asa cum merita homosexualitatea.

| ShaOfHatred a răspuns:

Faggot.

| Roxin a răspuns:

Salutare!

Avand in vedere ca esti tot baiat, esti sigur de sexualitatea ta? In ce sens il placi? Ca amic? Sau...e putin mai mult? Ca sa stiu cum tratam problema. happy

| TakahashiHiroshi explică (pentru Roxin):

Sunt sigur, in sensul de as vrea sa fiu cu el

Sunt sigur de orientare, dar nu a lui, imi place in sensul de relatie

Putin mai mult

| Roxin a răspuns (pentru TakahashiHiroshi):

EU te sfatuiesc mai intai sa pregatesti terenul. Practic, deschide subiectul si afla ce orientare sexuala are el. Asta ca sa nu clachezi aiurea si sa treci elegant peste un moment penibil. Asa, vei stii ce trebuie sa faci mai departe. Ramaneti amici, aveti o relatie)daca este cazul) sau terminati orice relatie.

| maaluuu a răspuns:

Păi...Situatia este urmatoarea: 1) el nu este gay si nu o sa vrea nimic mai mult de la tine decat amici de catarama SAU 2) daca este si el gay s-ar putea sa ai o sansa... Numai tu poti stii asta big grin