| TakahashiHiroshi a întrebat:

Joia trecuta am iesit dupa mult timp afara,la baschet si m-am imprietenit cu un baiat Calin,ne intelegem bine si am vorbit foarte mult si sincer mie a inceput sa-mi placa foarte mult de el,tineti seama ca sunt tot baiat,cum sa ma apropii de el, sa-i spun? sau sfaturi

22 răspunsuri:
| Roxin a răspuns:

Salutare!

Avand in vedere ca esti tot baiat, esti sigur de sexualitatea ta? In ce sens il placi? Ca amic? Sau...e putin mai mult? Ca sa stiu cum tratam problema. happy

| TakahashiHiroshi explică (pentru Roxin):

Sunt sigur, in sensul de as vrea sa fiu cu el

Sunt sigur de orientare, dar nu a lui, imi place in sensul de relatie

Putin mai mult

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ai iesit dupa mult timp afara? ai fost tinut prizonier in casa?

vorbeste in continuare si iesiti pana ajungeti amandoi la atingeri intime

| TakahashiHiroshi explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Am avut niste probleme medicale si 6 luni nu am iesit

Alte răspunsuri
| Roxin a răspuns (pentru TakahashiHiroshi):

EU te sfatuiesc mai intai sa pregatesti terenul. Practic, deschide subiectul si afla ce orientare sexuala are el. Asta ca sa nu clachezi aiurea si sa treci elegant peste un moment penibil. Asa, vei stii ce trebuie sa faci mai departe. Ramaneti amici, aveti o relatie)daca este cazul) sau terminati orice relatie.

| Roxin a răspuns (pentru WaterDrop):

Serios? Credeam ca esti mai serios de atat...

| WaterDrop a răspuns (pentru Roxin):

Cand o cere situatia doar. Uneori insa e bine sa te mai si amuzi :O Incearca happy

Nu cred ca e o situatie amuzanta asta. happy

Oh haide! Nu o fa pe lupul moralist. Cu siguranta te-ai gandit si tu la asta, eu doar am avut curajul sa o spun. Si culmea e ca s-ar putea sa-i reuseasca laughing. Uneori socul ne face sa acceptam lucruri de care nu credeam ca suntem capabili.

Daca ma gandeam la asta, probabil nu ma mai straduiam sa ii dau o solutie, radeam ca un bou juma' de ora si treceam peste moment. Din pacate, nu-mi cunosti firea. Si asta chiar nu e o situatie amuzanta. Nu vad partea amuzanta.

Esti prea serios tu. Invata sa te mai relaxezi. Vei avea de pierdut cu asta in viata. Ca si cu faptul ca esti orgolios vad, si cu asta vei avea de pierdut. Ignora cand este cazul happy Esti o persoana buna, prea buna pentru binele tau.

Din nou, nu stii nimic despre mine. Iar daca doar asta vezi tu din ceea ce scriu, inseamna ca imi fac treaba bine. Orgolios pentru ca?

| ShaOfHatred a răspuns:

Faggot.

Chiar nu stiu nimic despre tine? Esti un adept al justitiei si iti pare de neconceput atunci cand cineva trece peste ea, asta in special pentru faptul ca te gandesti la faptul ca tu nu ai putea sa o faci.Esti romantic si un gentleman, ai face orice sa te placa persoana apropiata din simplul fapt ca te desconsideri si nu ai putea niciodata sa superi o femeie.Nu`ti place viata care o ai momentan, te plictiseste teribil si ai vrea sa incerci ceva nou insa nu ai idee ce/si nici curaj.Ai citit/invatat mult insa nu esti capabil sa accepti faptul ca nu este totul ca in carti si te ghidezi doar dupa cunostinte si gandirea ta foarte analitica.Iti place sa despici firul in patru de prea multe ori.Esti serviabil cu cei din jurul tau. Urasti minciuna si tradarea.Iti place sa-ti ajuti prietenii si sa te simti util.Regreti ca au trecut anii copilariei si ai vrea sa revina. Urasti singuratatea si te sperie acest gand.Iti place linistea si armonia insa daca s`ar ivi ocazia nu ai refuza o experienta iesita din comun, ceea ce te face o persoana duala.Nu ai vise si nici aspiratii mari si de multe ori iti spui "asta e, ma multumesc si cu ce am acum", esti o persoana a momentului.Esti orgolios prin faptul ca te consideri mai sus ca restul si te grabesti sa-i judeci, fara sa iei in considerare faptul ca avem gandiri diferite.

Iti faci treaba perfect, nu doar bine, insa asta nu te va ajuta sa treci peste dezamagirile ce ti le creezi singur.

| Deaad a răspuns:

Spune-i si poate iti vei lua un pumn in moaca si exclus din cercul lui de prieteni, poate se duce vorba si vei fi respins de societate.Asa cum merita homosexualitatea.

Pe care*
Cum spuneam, absolut nimic. Doar supozitii pe baza raspunsurilor mele. Cunoaste-ma, s-ar putea sa ai o surpriza.
De fapt, daca ma gandesc bine, ai atins corect un punct. Ajut oamenii. De-asta sunt aici, sa ajut atat cat pot.

Pacat.Ma voi retrage din discutie pentru ca cel mai destept cedeaza primul, dar stiai asta deja pentru ca nu esti orgolios si de aceea nu mi-ai contrazis raspunsul tongue. Spor la ajutat oamenii si o viata frumoasa.

| ania a răspuns:

Mai bine mergi la un psiholog creștin care te poate ajuta să înțelegi ce te împiedică să te accepți ca băiat, bărbat, după cum tu însuți spui că ești( ai avut o relție proastă cu tatăl tău sau nu ai avut-o deloc, părinții ar fi preferat să fii fată și atunci e posibil să te fi simțit încă din uter respins în sexuaalitatea ta și să simți că nu ai sexul potrivit, te-au lăudat pentru calități feminine, etc)Dacă discuți cu cineva sincer lucrurile astea, îți ieți părinții pentru greșelile care le-au făscut ei sau alții față de tine și te rogi pentru așta Dumnezeu te eliberează de sentimetele astea ciudate.

| maaluuu a răspuns:

Păi...Situatia este urmatoarea: 1) el nu este gay si nu o sa vrea nimic mai mult de la tine decat amici de catarama SAU 2) daca este si el gay s-ar putea sa ai o sansa... Numai tu poti stii asta big grin