| keybyeTeQuila a întrebat:

Key hey vreau sa ma ajutati cu niste raspunsuri serioase.fostul meu iubit(Dorin) de la inceputul relatiei era protector atent etc iar apoi a devenit badaran putin ne certam des iar cind ne-am despartit el ma cauta cu privire plinge cind ma vede si odata m-a luat in brate si a vrut sa ma sarute dar eu l-am impins.de ce face toate astea? si daca ma iubea de ce sa purtat asa urit cu mine? ofer funda

11 răspunsuri:
| Love4Music a răspuns:

Poate avea ceva probleme (familie, servici) si era gandit in alta parte.
Numai dupa si-a dat seama ce a facut.
Cel mai bine ii sa-l intrebi pe el ca sa afli raspunsul.

| Onn3 a răspuns:

Nu fi rea sa stii ca si prietenu meu a avut probleme de familie si asa s-a coportat asa cum zici tu ca s-a comportat fostul tau prieten.Pana la urma mi-a spus si totul s-a schimbat.Sau te-ai gandit poate ca i-ai dat motive sa creada ca esti cu altu?

| Domiinic a răspuns:

Pai este posibil sa fi avut niste probleme(familie servici etc.) si asta ar fi putut sa ii afecteze comportamentul fata de tine ceea ce e o greseala nu trebuie sa te schimbi fata de cineva ca ai probleme in fine sau cum se intampla in majoritatea cazurilor e imatur la inceputul relatiei asa cum ai spus si tu e iubitor grijuliu pentru ca e in euforia aia de atasare de tine si dupa nu neaparat ca nu ar mai tine la tine desi ar fi posibila si asta dar e posibil sa "si-o ia in cap" si sa inceapa cu figuri si chestiitongue si cum ziceti voi fetele "asa sunt toti"laughing. Bafta!

| neutrino a răspuns:

Asa sunt unii baieti, mai badarani, dar din cand in cand le mai vine mintea la cap. Asta nu inseamna ca va ramane acolo!

| Killer32 a răspuns:

Mai bine as zice sa fii cu el daca e asa de trist mie mi-ar fi fost mila de el sad
BAFTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar,tu mereu te comportai frumos? Când eşti într-o relaţie,trebuie să treci prin muuuulte obstacole şi ţi-o spun din proprie experienţă.Eu nu ''le-am trecut''.
Dacă acum,brusc,nu mai e acel bădăran şi încearcă să te recucerească,e posibil să realizeze ce a pierdut şi faptul că a greşit. Vorbeşte cu el,întreabă-l serios de ce a fost în perioada aceea ''un alt om'' şi clarificaţi situaţia.E posibil să fii trecut prin perioade mai grele,de care tu nu ştiai! Sau era presat de şcoală, familie, etc. Dacă îl iubeşti şi vrei să-i mai dai o şansă, nu ezita. Poate, nu vei regreta mai târziu!

O zi bună!

| keybyeTeQuila explică:

El se dadea la fete de fata cu mine si se supara extrem de des eu cred ca nu ma mai iubea ca parca eram o povara pentru el dar acum de ce se comporta altfel adica ma cauta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru keybyeTeQuila):

Noi doar putem da cu presupusul.Doar el îţi poate spune cu adevărat ce s-a întâmplat de pare atât de schimbat, în bine.
Dacă e să o dăm cu presupusul, cum sunt eu mai optimistă, aş spune că a realizat ce a pierdut.Acest lucru spune tot.

Dacă aş fi negativistă, as spune că poate vrea să se ''joace'' cu tine.
De aceea, noi nu detinem un răspuns 100% adevărat, corect.Trebuie să-ţi iei ''inima-n dinţi'' şi să-l întrebi pe el!

| krysskrystyna a răspuns:

Daca il iubesti, si numai in acest caz, incearca sa afli cauza supararii si automat a comportamentului. In orice situatia in viata fii vertical, stai la discutii cu partenerul lasand minciuna si orgoliu la o parte. Fara jigniri cu demnitate pe calea dialogului poti gasi raspunsurile la intrebari...

| wolfheart a răspuns:

In primul rand m-am speriat ca si pe mine ma cheama la fel si nahh
Dar ai grija poate vrea doar sa te f**a si sa te lase sau si-a dat seama ca a gresit si incearca sa te recastige
P.S> ce zodie e

| keybyeTeQuila explică (pentru wolfheart):

E balanta