E clar ca pentru el a fost o simpla joaca,sa te faca sa fii in limba dupa el si a reusit pana la un anumit punct.Te cred ca il placi, dar de data asta incearca sa fii mai subtila, nu il mai cauta, sa vada si el cum doare indiferenta asta daca ii pasa normal. Daca nu il intereseaza i-ati gandul de la el, e mai bine pentru tine.Bafta!
Nu fi rea!
Nu cred ca are ceva cu tine. Mai exista posibilitatea ca doar sa se simta bine vorbind cu tine. Uneori intre o fata si un baiat chiar exista amicitie... si-atat.
Daca te-ai indragostit de el, asta e partea a doua. Ideal ar fi fost sa fi avut si el aceleasi sentimente.
Dar asa... mai bine treci peste. Nu are rost sa-ti alimentezi dezamagirea din ce in ce mai mult.
Asta e si idee cu aceasta tehnica. Ti-a dat o mostra din joc, te-ai simtit atrasa iar acum ti-a luat jocul, si esti si mai atrasa. O numim "Investitie mentala", cu cat investesti mental mai mult intr-o persoana cu atat devii mai obsedat de acea persoana. Propun sa devii indiferenta si sa "te schimbi" si tu, iar cel mai probabil jocul lui nu va avea rezultatele dorite si probabil o sa incerce alta strategie.
Baiatul merita nota 10 pentru atitudine, ti-a intors-o perfect, a sters pe jos cu tine, bravo frate, respect baieti luati notite si exemplu l
Eu eram asa fara sa imi dau seama, fiind obisnuita cu o astfel de atitudine. In timp el m-a facut sa imi schimb atitudinea. de ce sa te joci cu sentimentele cuiva. Cred ca orice joc are si un punct.
00Andreea008 întreabă: