O sa mai creasca cativa ani! Mai bine invata sa te porti, ca sa stii ce sa faci mai tarziu! Tandretea si stiinta de a o face. conteaza mult mai mult decat marimea!
Invata si practica Pettingul, cu rabdare si altruism! Vei avea numai de castigat!
Tare intrebarea )) frate nu conteaza marimea conteaza sa stii ce sa faci cu ea si sa o scoti in evidenta cand faci sex nu trebuie sai arati partile negative cum ca ar fi mica sau alte chestii.
crezi ca daca ai 9 94 inss ca esti destept daca eraii desteptt taceaii drk din gura si numaiii puneaai asa intrebari :-J
Trebe sa fi prost sa intrebi asa ceva!frate adica si daca o ai de 2 cm e bine, degeaba ai P*** mare daca mintea ee.cat jumate din unghie!
Nu stiu daca uni dintre voi a avut media 9. 94 in clasa a 7 deci nu imi mai imi ziceti mie de minte.
Doamne Dumnezeule ce mie dat sa vad in loc sa te preocupe scoala si copilaria pot spune pe tine te preocupa marimea penisului stai linistita ca o sa ai timp de asa ceva o sa te si saturi... ii dau dreptate lui anjelique ar trebui sa iti verifici IQ-ul
anonim_4396 întreabă: