anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La analize de sânge sau urocultura poate fi vazuta o sarcină?

12 răspunsuri:
| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Sange HCG total mai concludent
Pentru urina ai teste rapide acasa.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Numai daca se testeaza hormonul hCG gonadotropina corionică uman sau "hormonul sarcinii"

| Emilian65 a răspuns:

Da.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

In general, testele de sarcina se fac cu urina: testulbarza.ro/produs/test-de-sarcina-clasic-caseta-barza/
Dar exista si teste din sange: testulbarza.ro/produs/test-de-sarcina-din-sange-barza/
Ai terminat clasa a 8-a?

| Violleta2022 a răspuns:

Da, sunt analize speciale atat de sange cat si de urina care evidentiata sarcina.

| iloveyoumaria3 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Analiza aceasta se plătește?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru iloveyoumaria3):

Citeste mai jos

| iloveyoumaria3 a răspuns (pentru medicveterinarbucuresti):

Eu pe data de 31 octombrie am avut contact sexual, și nu știu dacă a avut finalizare sau nu înăuntru, dacă astăzi 19 noiembrie am făcut analize și urocultura, o să apară ceva modificat la analize ca și cum s ar forma o sarcină? Sau este prea devreme? Test știu ca se face după 21 de zile. Analiza aceea este cu bani? Trebuia sa cer eu acea analiza?

| iloveyoumaria3 a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu pe data de 31 octombrie am avut contact sexual, și nu știu dacă a avut finalizare sau nu înăuntru, dacă astăzi 19 noiembrie am făcut analize și urocultura, o să apară ceva modificat la analize ca și cum s ar forma o sarcină? Sau este prea devreme? Test știu ca se face după 21 de zile. Analiza aceea este cu bani? Trebuia sa cer eu acea analiza? Ma poti lamuri te rog?

| medicveterinarbucuresti a răspuns (pentru iloveyoumaria3):

Trebuie sa cereti dvs analiza HCG, nu este extrem de scumpa, costa in jur de 60 - 70 de lei, rezultatul in general in aveti in aceeasi zi. Testul poate identifica o sarcina chiar si la 6 - 10 zile de la contactul sexual.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Doar la ecografie poti vedea sarcină

| iloveyoumaria3 a răspuns (pentru medicveterinarbucuresti):

Va mulțumesc frumos! Deci la urocultura nu o să arate nicio modificare?! Mulțumesc pentru raspunsuri!