Sange HCG total mai concludent
Pentru urina ai teste rapide acasa.
Numai daca se testeaza hormonul hCG gonadotropina corionică uman sau "hormonul sarcinii"
In general, testele de sarcina se fac cu urina: testulbarza.ro/produs/test-de-sarcina-clasic-caseta-barza/
Dar exista si teste din sange: testulbarza.ro/produs/test-de-sarcina-din-sange-barza/
Ai terminat clasa a 8-a?
Da, sunt analize speciale atat de sange cat si de urina care evidentiata sarcina.
Eu pe data de 31 octombrie am avut contact sexual, și nu știu dacă a avut finalizare sau nu înăuntru, dacă astăzi 19 noiembrie am făcut analize și urocultura, o să apară ceva modificat la analize ca și cum s ar forma o sarcină? Sau este prea devreme? Test știu ca se face după 21 de zile. Analiza aceea este cu bani? Trebuia sa cer eu acea analiza?
Eu pe data de 31 octombrie am avut contact sexual, și nu știu dacă a avut finalizare sau nu înăuntru, dacă astăzi 19 noiembrie am făcut analize și urocultura, o să apară ceva modificat la analize ca și cum s ar forma o sarcină? Sau este prea devreme? Test știu ca se face după 21 de zile. Analiza aceea este cu bani? Trebuia sa cer eu acea analiza? Ma poti lamuri te rog?
Trebuie sa cereti dvs analiza HCG, nu este extrem de scumpa, costa in jur de 60 - 70 de lei, rezultatul in general in aveti in aceeasi zi. Testul poate identifica o sarcina chiar si la 6 - 10 zile de la contactul sexual.
Va mulțumesc frumos! Deci la urocultura nu o să arate nicio modificare?! Mulțumesc pentru raspunsuri!
gamze întreabă:
MihaiAnuș63 întreabă:
GeaninaGeanina782 întreabă: