Dupa 18 ani. ce intrebare e asta? este indicat sa faci sex cand simti asta, dar nu dus/a de curiozitate sau vreun pariu pierdut (valabil si in cazul fetelor si al baietilor). la inceput si cel putin primele 3 incercari dupa, nu ar trebui sa se numeasca sex ci initiere apoi dragoste, ca na. dupa aceea poti face cat sex vrei tu. numai bine
Daca te referi la ce varsta depinde de organismul fieracuia, mentalitatea si pragatirea atat fizica cat si psihica. faci asta cand o simti si la un timp anume, daca e pasional daca e de placere zilnic
Oameni buni, el s-a referit la cat timp, nu de la cat timp.Indicat de 2-3-4 ori pe saptamana.
Cel mai indicat este sa faci la 18+ ani. Abia atunci corpul este destul de dezvoltat si gata pentru asa ceva.
Dar in Romania din cate am auzit, varsta legala e 15-16 ani.
Mi se pare destul de prostesc. Pe langa ca deja copilele de 13-14 ani deja numai asta au in cap, mai si legalizeaza asta la o varsta destul de frageda.
Cel mai indicat este sa o faci cand te simti pregatit si ai landa tine o persoana de incredere
El intreaba la ce interval nu la cati ani. Poti face si o data pe zi/noapte nu exista vreo regula
Legal de la 18
Totusi, indiferent de varsta trebuie sa o faci cand te simti pregatit/a, atat psihic, cat si fizic
Eu sincer am inceput de la 14 ani! am avut ocazia si la 13, dar am zis sa nu ma grabesc, si uite ca nu m-am putut abtine
anonim_4396 întreabă: