Buna :-x
la 13 ani am avut primul meu prieten[in vacanta de vara].A fost minunat ne intelegeam perfect, pana a incepu scoala si s-a reintalnit cu o fost prietena, si inainte de Craciun cu 2-3 zile ne-am despartit.
dar a ta la cati ani a fost prima dragoste? :-)
Pe la 12-13 ani cam asa si era epic. adica era ceva frumos si ink nu stiam ce este dragostea dar aveam niste sentimente frumoase fata de fata respectiva. tu?
Prima dragote...hmmm...prima dragoste a fost la vrsta de 10 ani cand m-am indragostit nebuneste de fiul doamnei director adjunct. problema era ca el era in clasa a 10a. daca te intrebi cum de m-am indragostit de cineva atat de mare fata de mine e simplu: ne petreceam cel putin 5 ore impreuna, fiind foarte apropiata de el M-AM INDRAGOSTIT:X:X:X inca ceva si el ma iubea ca pe o sora
Cand m-am indragostit eu prima data hmm sa ma gandesc cred ca in clasa 2 de un baiat super dragoste de copilas. il chema tibi
era amuzant dtagut istet
de multe ori am vrut sa-i zic ca-l plac da n-am avut curajul si au trecut ani ani si eu tot nu-i spusesem. numai cea mai buna prietena a mea stia ca-l plac asa ca pana la sf clasei 5 a ramas la noi in scoala dar la inceputul anului ma uitam dupa el. nul vedeam pana ce am ajuns in clasa si ne-a spus ca sa transferat la o scoala din iasi am fost atat de distrusa incat cand am plecat acasa am plans dupa el si acum nu mai stiu nimic de el probabil nu mai e printre noi sau ma uitat nu stiu asa ca am invatat sa spun totul la momentul potrivit...:*
La 13 ani si jumatate, suntem si acum impreuna, si am 15 ani si jumatate si e baiatul care m-a invatat sa iubesc, sa rad, sa fiu fericita.
La tine care a fost?
Tot. Acum am 16 ani si tot pentru acel baiat am sentimente
La 13 ani am avut prima dragoste il iubeam cu totul innebuneam numai cand ii pronuntam numele, cand ne vedeam eram atat de fericita, stateam pana la 3 noaptea si radeam cand aflam ca se "pupau cu limba"unii eram mici mereu vorbeam sa ne pupam macar pe buze si eram atat de rusinosi incat ne-am despartit acum nu mai vorbim suntem din orase diferite dar a fost superb
La 7 ani m-am indragostit prima data, am fost impreuna un an. Apoi, l-am parasit pentru altul care din pacate m-a lasat pentru ca a aflat ca Mai eram cu cineva in acelasi timp.Intre timp, mi-am refacut viata si acum am pe altcineva:X
felinadenoapte18 întreabă:
Daria întreabă:
Mutubal întreabă: