Sa nu-mi lesini daca-ti spun,bine?
Eram in anul intai de facultate si in fiecare pauza ma trezeam ca aparea langa mine acelasi baiat necunoscut,coleg bineinteles,dar habar n-aveam cum il chema sau ceva.
Vorbea cu toata lumea, isi dadea cu parerea, numai cu mine nu, dar intotdeauna locul de langa mine(in picioare pe hol!) nu-l ceda!
Realizezi ca incepea sa ma infurie un asemenea comportament, vorbeam si eu cu toata lumea si lui nu-i vorbeam, ba chiar ma amuzam sa ies din cerc si sa intru in sala de curs ca sa il chinui si sa vad ce face...ma astepta sa revin si iar venea langa mine!
Asta a fost inceputul...
Am fost trei ani impreuna si mi-i amintesc cu drag, suntem amici si-n ziua de azi, suntem casatoriti amandoi si avem copii mari, dar si pentru mine si pentru el, a fost prima relatie serioasa.
Sa nu ma intrebi de ce ne-am despartit.
La 5 ani.
Eram la grădiniţă, am luat-o de mână pe Alexandra şi mi-am băgat botu-n ea.
Am umplut-o toată pe faţă de salivă, da am şters-o după aia.
Am 14 si inca nimic nu ca m-as plinge, dar traiesc si asa foarte bine..totusi nu ar strica
Pai prima mea relatie serioasa (care tine si in momentul asta, de aproximativ 8 luni) a fost la 15 ani si acum am 16 si o luna.
Sa ghicesc...s-a indragostit de cea mai buna prietena a ta.
Prima relatie seriosa am avut-o la 22 de ani.Un tip se asezase dupa mine la rand la paine si a luat o scama (invizibila ) de pe haina.M-a invitat la film, si asa a inceput relatia noastra.M-a indopat cu ciocolata, pizza si sucuri.
Ne-am despartit dupa vreo 6-7 luni, pentru ca l-am prins cu altcineva
Ne-am reintalnit dupa vreo 15, am depanat amintiri la pizza, dar nu am simtit acelasi,, fluturasi ''' in stomac '' ca la inceput.
Doamne fereste,nici pomeneala, prietenele le am si astazi, nici una n-am pierdut!
M-a cerut de nevasta si m-am speriat, de-asta ne-am despartit, nu eram pregatita de asa ceva!
Prima mea relatie serioasa a inceput la varsta de 17 ani si inca suntem impreuna (acum am 24 de ani).
Cred ca am vazut prea multe filme...
....prea,,mici ''' pentru un pas asa mare!
Buna
pai daca e vorba de relatie serioasa, la 17 ani prima si ultima relatie, si de atunci au trecut 25 de ani, si avem si 2 ingerasi minunati
O zi frumoasa sa ai
anonim_4396 întreabă:
ClassyAndSassy întreabă:
therazma4 întreabă: