| Alinaaaxyz a întrebat:

La ce varsta ati avut primul sarut? Cum trebuie sa procedezi? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Achtor a răspuns:

Primul sarut este atunci cand se intampla. Nu poti sa il programezi cand va fi atunci va fi. Tot ce trebuie sa stii este sa tii ochii deschisi pana pana buzele voastre se unsec (pentru a nu fii incidente gen sa va ciocniti) dupa ce buzele s-au unit inchizi ochii, iti golesti mintea si te lasi dus de val happy

10 răspunsuri:
| RebeckahAllecsandra a răspuns:

La 12 cred. laughing Pur si simplu. O sa se intample din senin.

| ktlina a răspuns:

Si eu tot 12. Doar te lasi dusa de val. big grin

| Azre a răspuns:

8 ani!

| Pitagora a răspuns:

La 13, vine pe neasteptate

| Latinmoon a răspuns (pentru Azre):

Pupacios de michee hee.

| prizeFTW a răspuns:

La 13 ani.Of voi, mă faceţi să retrăiesc momentele de altă dată când puneţi astfel de întrebări. big grin OF sărutul, eternul coşmar al meu.Păi şi eu eram disperat căutam pe internet tactici chestii nu ştiu ce. Dar uiţi totul când te uiţi în ochii persoanei iubite.Totul vine din instinct, când mi-am apropiat buzele de ale ei îmi bătea inima foarte tare, simţeam că fierb.Şi când s-a întâmplat am simţit că plutesc.Şi asta a fost laughing

| prizeFTW a răspuns (pentru prizeFTW):

De fapt ''primul'' a fost la 4 ani dar era o joacă de copii ''de-a nunta'' la grădiniţă laughing. Eh nu îl consider sărut doar o pupătură pe gurălaughing

| Alinaaaxyz explică:

Multumesc tuturor. :*

| Cristina45 a răspuns:

La 11 ani am avut primul sarut big grin, chiar azi m-am intalnit cu tipul cu care mam sarutat prima data, si pentru el a fost tot prima data big grin, a fost un moment frumos eu una tremuram toata big grin, eram doi copii nebuni laughing)

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare