Woow! toti vreti fundita? haha este tare interesant.Multumesc pentru raspunsuri.Mai astept cateva si doar atunci voi alege un raspuns castigator
La 12 ani la ziua prietenei mele :X a fost un moment care o sa-l tin minte multttt timp
Am 33 de ani și aștept să găsesc adevărata fată, dar nu aici pe TPU, să nu înțelegeți greșit.
Well. cred ca pe 13-14 ani cam asa. ma refer la sarut in adevaratul sens al cuvantului, nu cate prostii
Eu,... l-am avut la 14!
s`a intamplat cu baiatul pe care il iubeam si care ma iubea in secret!
si a fost, cel mai sooooper! a fost mai complicat decat cel mai complicat! a fost magik
Sincera sa fiu, nu cred ca e importanta varsta la care ai avut primul sarut ci cum. Unii baieti. fete saruta doar sa vada cum este, asta pentru prima oara, dar nu e corect fata de cealalta persoana. Pentru ca primul sarut trebuie tinut minte toata viata, de aceea trebuie sa fie cel mai frumos cu persoana la care tii cel mai mult.:*
Buna,eu la 13 ani juma' [ si nu vreau fundita...vad ca aici asa e moda, sa ceri fudita ]
14 ani si cateva zile Poate a fost cam devreme, dar a meritat pentru ca fac acusica 15 si inca sunt cu acel baiat, vreau sa spun primul baiat Trebuie sa spun sincer, ca primul sarut a fost tare ciudat. Nu stiam ce sa fac...si m-am cam oprit El e cu 5 ani mai mare, deci iti dai seama ca are experienta...
La 6 anima ascundeam cu un coleg de la gradinita dupa banci(batausul clasei) si ne-am sarutat
Pe la 13 ani,,,, chiar daca a fost demult imi amintesc foarte bine primul sarut,, a fost ceva nemaipomenit am simtit frica dar in acelasi timp si placere.(majoritatea prietenilor mei mi-au spus ca sint pupacioasa. )ehh chiar acum mii pofta de unul *popp*
Mutubal întreabă: