Nu am avut unul in adevaratul sens al cuvantului. Restul au fost niste jocuri copilaresti... Nu sarut frantuzesc sau altele. O sa mai astept, nu cred ca e potrivit sa il am chiar la 10 ani .
La 12 m-am sarutat prima data cu baiatul pe care-l iubeam si il iubesc... heh...si inca suntem impreuna am 15 acum
12 ani anul asta a fost groaznic pentru ca n-a fost de fapt un sarut adevarat. a fost dintr-o joaca. ne jucam fantanita. eram la rand si el trebuie sa ma pupe pe obraz insa o coleg mia intors capul si m-a pupat pe gura.
Buna,eu la 13 ani juma' [ si nu vreau fundita...vad ca aici asa e moda, sa ceri fudita ]
Well. cred ca pe 13-14 ani cam asa. ma refer la sarut in adevaratul sens al cuvantului, nu cate prostii
Woow! toti vreti fundita? haha este tare interesant.Multumesc pentru raspunsuri.Mai astept cateva si doar atunci voi alege un raspuns castigator
La 5 ani , nu'mi pot aminti sigur, stiu ca eram la gradinita si o prietena m'a provocat , vaii...
Primul sarut l-am avut la 12 ani ...la aceeasi varsta am avut si primul french! a fost atat de sweet
La 12 ani a fost primul meu sarut.am avut emotii foarte mari.baiatul cu care eram era mai mare ca mine si era experimentat.dar eu.nu stiam cum este`.mi-a fost frica.adica am avut o teama ca daca nu o sa-i placa cum sarut.dar pana la urma a fost foarte bine`.si acum suntem impreuna:X funditSsa`?:-s te pup:*
Pe la 13 ani,,,, chiar daca a fost demult imi amintesc foarte bine primul sarut,, a fost ceva nemaipomenit am simtit frica dar in acelasi timp si placere.(majoritatea prietenilor mei mi-au spus ca sint pupacioasa. )ehh chiar acum mii pofta de unul *popp*
Pooi sa vedem...era sa am primul sarut dar din pacate nu am putut merge la intalnire pentru. ca lui ii era rau beachhhh vomita.
La 12 ani la ziua prietenei mele :X a fost un moment care o sa-l tin minte multttt timp