Atunci cand iti spui singur/a
Gata vreau sa-mi incep viata sexuala vreau sa fac sex (atunci cand esti pregatit/a) punct
Depinde de varsta, nu prea sunt de acord sa-ti incepi viata sexuala la 16 ani.Conteaza si daca te simtit tu pregatit/a, unele fete raman virgine chiar si la 22 de ani si nu e o rusine.Din cate am intalnit eu la fete, se incepe pe la 17-18 si la baieti pe la 16-17.
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
Cine si unde scrie ca la 16 ani? in primul rand informati-va despre anatomia si fiziologia organelor sexuale, la ce varsta se dezvolta acestea pentru a putea incepe viata sexuala, dupa mintea mea extraordinara si plenipotentiala zic ca pentru fete sa fie inte 17-18 ani iar pentru baieti depinde de fete
La varsta care te simti pregatita fizic psihic si ai toate cunostintele despre ce inseamna o sarcina ce inseamna Btu, si cum sa previ, ca sa nu intrebi dupa aia pe TPU ce sa faci in caz de vreun"" accident"". Bafta
Când eşti pregătită si când crezi că persoana de lângă tine merită "sacrificiul" .
Interesante raspunsuri! Le voi centraliza, insa prin jurul varstei de 16-18 ani se invart lucrurile.
DouaPuncteD întreabă:
anonim_4396 întreabă:
BenAlex întreabă:
smileforme întreabă:
DianaDianaDia întreabă:
Anonima17191 întreabă: