anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce varsta poti face cel mai devreme sex?

24 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti fata 17 ani si jumatate, de preferat 18. daca esti baiat, minim 17 ani.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Fa-o cand vrei laughing. Daca o faci mai devreme de 18 ani ce? Doar cresterea ta o va lua razana (risti sa fii foarte pitic/pitica, ti se deformeaza pla/pzda, vei avea probleme la nivel neuronal, dezvoltarea ta lasa de dorit si s-ar putea sa fii insarcinata.Bine,asta cu insarcinarea si un copil de 5 ani o stie. Minim, 18 aniwinking.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Brigaela):

Si daca baiatul/fata face la 15-16 ani ce rau se poate intampla? practic, nimic.

| Danna00 a răspuns (pentru Brigaela):

Gresittt ''baiat minim 17 ani'' oh go on....la un baiat nu conteaza varsta ..si la o fata cred ca minim 16 ani, daca poate sa reziste... oameni buni sunt fete care o fac de la 13 ani decithinking

| RAY a răspuns:

18

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea conteaza varsta, dar daca nu vrei sa fi distrus/a psihologic fa-o la minim 16 ani.De la 15-16 ani in sus, daca purtati prezervativ, nimic rau.

| Legend123 a răspuns:

Minim 4 ani.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Necunoscut112):

Fata va avea risc de 10 ori mai mare sa faca cancer de col uterin si aproape sigur pana la 40 de ani va suferi macar o operatie pentru indeaprtarea unei leziuni precanceroase de col uterin. baiatul va dezvolta probleme de libidou si potenta. Mie nu mi se pare practic nimic, mai degraba cred ca minimalizezi tu importanta evenimentelor.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Danna00):

Daca poate sa reziste? Sigur ca nu se pune problema asa daca fata nu e retardata, fiindca mintea controleaza hormonii la un om normal si fara handicap mental.
Dupa cum sunt convinsa ca stii, inceperea vietii sexuale la femei inainte de 17 ani si jumatate creste de 10 ori riscul de a face cancer de col uterin si nici o fata normala nu va risca atat.
Iar un baiat care isi incepe in copilarie viata sexuala va avea probleme de libidou si potenta mai tarziu, ceea ce ii va compromite in mare masura viata de adult, adica va incepe cu 1-2 ani mai devreme si va pierde 30-35 de ani de viata sexuala satisfacatoare. Sincer, crezi ca un baiat normal la cap ar face o asemenea idiotenie?

| JiTerra a răspuns:

Pff...It's your life. faci la ce varsta vrei tu! consecinte exista mai mereu...
dar..mai bine sa ai minim 18winking
Nu ai vrea sa te trezesti cu un copil in brate...cand tu inca esti un copil.[bine doar in cazul in care nu te protejezi evidentlaughing]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand..crezi ca esti pregatit tu insati..de asta si sigur ca,, chiar vrei s-o faci tongue nu cred ca e o limita de varsta...dar la 8 ani in niciun cazlaughing

| Oaste a răspuns:

Eu am facut sex de exemplu inca de cand eram in burta

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

18,18,18,18,18,18,18,18,18,18.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

De ce sperii copiii asa?

| KaterinaPetrova a răspuns:

Din scutec...

| KaterinaPetrova a răspuns:

In ziua de azi nu exista o varsta minima

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html

| Necunoscut112 a răspuns (pentru PαtнwαуTσBℓιѕѕ):

Si daca faci dupa casatorie vei fi nemuritor, sau cum?

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru Necunoscut112):

Nu dar daca ai pacatuit, ai facut actu si nu te-ai pocait de el si ai murit ajungi direct in iad.
Asa ca? ASTA E PROBLEMA.
Si te intreb, iti place sa iti superi Tatal?
iti pasa putin de sufletul tau?

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru Necunoscut112):

Intrebi, de ce?
Stii ca Dumnezeu te iubeste, uite-te putin la tine ce frumoasa fiinta esti!
De ce sa-ti superi Creatorul? care vede tot ce faci.

| irrumator30 a răspuns:

17 ani-18 ani. Cel mai recomandat...

| Necunoscut112 a răspuns (pentru PαtнwαуTσBℓιѕѕ):

Pur si simplu imi pun niste intrebari.Nu iau totul de-a gata! Il iubesc pe Dumnezeu si tocmai de aceea vreau sa stiu mai mult, sa nu fac pacate fara sa stiu ca gresesc

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Este purul adevar. De ce s-ar speria de adevar?